Gå til innhold

Nettkurs, hvem motiverer best? Er du fornøyd?


Koalamamma
 Share

Anbefalte innlegg

Hei, vurderer nytt nettkurs men har ikke vært fornøyd med de to jeg har "prøvd" til nå og lurer på om det er noen som kan komme med anbefaling av en de har vært fornøyd med? Vil ikke henge ut noen så har ikke tenkt å navngi de jeg ikke var fornøyd med men om du ER fornøyd så skryt gjerne av din nettkursleder. Det jeg ikke var fornøyd med var på den første:

 

Manglende personlighet i tilbakemeldingene, var tydelig at dette var masseproduksjon. Mye bra info men man betaler for personlig oppfølging og da ønsker man seg jo det.

 

På den andre:

Denne var personlig men det var litt lite liksom og følte ikke at mine manglende resultater ble tatt til etteretning. Når en kursdeltager står stille eller går opp i vekt bør kursleder se nærmere på hva som kan være årsaken og følge opp med forslag til endringer, enten i meny eller type mat osv. og følge opp med ekstra motivasjonsmeldinger underveis. Jeg sendte meldinger hvor jeg sa at jeg sleit med motivasjonen, fikk svar men ikke noe som kunne hjelpe meg... Gikk ned 2,2kg på 8 uker :o/>/>

 

Så jeg ønsker meg en som gir grundige, utfyllende ukebrev ment for MEG og som kan gi pep-talk når jeg trenger det og et spark bak hvis jeg trenger det.

 

Anyone?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...
Gjest miamjau

Eirin Heiland heter hun som er min kursleder nå. Er utrolig fornøyd!!

 

Føler at hun tar seg tiden til å svare skikkelig, sender oppmuntringer, ros, råd osv. Selvfølgelig standard brev også, men utenom dette får jeg personlig oppfølging.

 

Jeg er i alle fall supermotivert og de dagene jeg har vært litt usikker på ting har hun fått løftet meg opp igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...
Gjest Heidi64

Jeg tror neppe jeg kommer til å melde meg på et nettkurs igjen, kanskje når jeg når målet og skal holde vekten. Det er nemlig det jeg sliter med.

 

Jeg opplevde også brevene som veldig "masseproduserte". Ja, det var lagt inn ting relatert til meg, men fikk liksom opplevelsen av at det ble "integrert" i standardbrevet. Når jeg slet fikk jeg ingen spesifikke kostråd. Det jeg tenkte ut selv ble fulgt opp, men det kunne jeg jo klart på egenhånd.

En vektnedgang på nesten tre kilo i løpet av kursperioden var mye mindre enn det jeg håpet på, og mener selv at jeg holdt kostplanen som det ble lagt opp til. I etterkant har jeg kuttet ut mye av frukten og da begynte vekten å gå ned :-)

 

Det er sikkert veldig forskjell på kurslederne, men det er jo ikke akkurat lett å vite hvem man skal velge ut i fra en liten historie og et bilde!

 

Nå er jeg gullmedlem og kan registrere mat på samme måte som før, jeg kan følge med på om balansen i kosten er riktig, og synes selv det går like bra som når jeg gikk på nettkurs

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...