Gå til innhold

Grillsesongen er begynt...


Gjest are
 Share

Anbefalte innlegg

Ja nu har grillsesongen begynt (hær) å lure på om noen har noen gode forslag på god grillmat? har inntrykk at det går mest i kylling og grønnsaker på grillen .men har spist kylling Wok i nesten hele vinter å har lyst å prøve noe annet:) HJELP!!! motas med takk:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja nu har grillsesongen begynt (hær) å lure på om noen har noen gode forslag på god grillmat? har inntrykk at det går mest i kylling og grønnsaker på grillen .men har spist kylling Wok i nesten hele vinter å har lyst å prøve noe annet:) HJELP!!! motas med takk:)

 

 

 

Hei

Jeg fant noe her på sida under oppskrifter:

 

http://www.greteroede.no/oppskrifter/middag/grillmat/

 

Mvh. Lskfan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laks er jo en ting som er veldig godt å grille. Kan f.eks. pakkes inn i folie. Kan serveres med ekstra lett rømme. Enten helt bar, eller blandet med sånn kryddermiks fra Toro som heter Rømmesaus. Tilberedes kaldt, så veldig enkelt å ha med seg på grilltur. Ytterligere tilbehør blir vel lett grønnsaker som også kan grilles, eller man kan lage en salat!

 

Jeg har ikke prøvd, men Gartner har jo kommet med ulike varianter av vakumpakkede ferigkokte poteter. De er tilberedt med litt ulike krydder. Egentlig skal de tilberedes i stekepanne i 5 minutter, men skal vedde de fungerer helt utmerket i folie på grillen også! Jeg har testet dem i stekeovn, og det fungerte veldig bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laks er jo en ting som er veldig godt å grille. Kan f.eks. pakkes inn i folie. Kan serveres med ekstra lett rømme. Enten helt bar, eller blandet med sånn kryddermiks fra Toro som heter Rømmesaus. Tilberedes kaldt, så veldig enkelt å ha med seg på grilltur. Ytterligere tilbehør blir vel lett grønnsaker som også kan grilles, eller man kan lage en salat!

 

Jeg har ikke prøvd, men Gartner har jo kommet med ulike varianter av vakumpakkede ferigkokte poteter. De er tilberedt med litt ulike krydder. Egentlig skal de tilberedes i stekepanne i 5 minutter, men skal vedde de fungerer helt utmerket i folie på grillen også! Jeg har testet dem i stekeovn, og det fungerte veldig bra!

 

 

Takk for svar :)/> så for mæ noe annet enn laks eller kylling da æ har levd på lakse/kylling wok i hele vinter :)/> men blir kanskje å grille laks med noe godt tilbehør til siden æ har brukt å grille ganske ofte og ser ikke for mæ at æ kan grille indrefile sååå ofte:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være lurt å se litt på de ulike kjøttypene også. Noe rødt kjøtt kan jo faktisk være kalorimessig sunnere enn noe av det hvite kjøttet.

 

En fin link:

http://www.kalorier-i.no/fj%C3%B8rfe-og-kj%C3%B8tt/

 

Server med noe passende tilbehør, f.eks. er jo stekte tomater og brokkoli helt suverent til biff. Vær derimot litt sparsommelig på sausen, eller finn en saus som er litt mager. Rømmesausen til Toro er også noe man kan ha til biff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være lurt å se litt på de ulike kjøttypene også. Noe rødt kjøtt kan jo faktisk være kalorimessig sunnere enn noe av det hvite kjøttet.

 

En fin link:

http://www.kalorier-i.no/fj%C3%B8rfe-og-kj%C3%B8tt/

 

Server med noe passende tilbehør, f.eks. er jo stekte tomater og brokkoli helt suverent til biff. Vær derimot litt sparsommelig på sausen, eller finn en saus som er litt mager. Rømmesausen til Toro er også noe man kan ha til biff.

 

 

hei fin side det dær, har leita litt etter ei sånn side:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...