Gå til innhold

Søker deltagere til ny tv-serie!


Gjest bønderibyen
 Share

Anbefalte innlegg

Gjest bønderibyen

Har du bestemt deg for å gå ned noen kilo, og vil ha hjelp til å komme igang med en sunnere og grønnere livsstil? Kan du tenke deg å dele opplevelsen og erfaringene med andre i en ny TV-serie?

Send mail til oda.urke@strix.no, for mer info. Innspilling i sommer. Søker i hovedsak deltagere fra Oslo-området (maks en times kjøring).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Eg er på "bedringens vei" kan man si, og holder på med PT-utdanning for øyeblikket :) Så om dere trenger flere folk/vil ha flere med på teamet, og vil ha en vordende personlig trener/PT-student med så stiller eg opp!! :rolleyes::lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sundshine

"Søker i hovedsak deltagere fra Oslo-området".

Ja, selvfølgelig, slik at de som bor lenger unna ikke får muligheten - altså dersom de vil underholde andre med sin vektutfordring...

 

Dette er ikke underholdning; her inne er det folk som sliter med både vekt og psyke, eller at det går ofte hånd i hånd. Da blir det ganske absurd å "brette seg" og problemene ut på tv. Det er i alle fall min mening.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest bønderibyen

Fullt forståelig at ikke alle har lyst å dele opplevelsene sine på tv. Det er helt greit, men nå har det seg sånn at noen faktisk har lyst til det - og har mulighet til å ta kontakt. Det er ikke meningen å prakke noe på noen her. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...