Gå til innhold

umotivert til tusen


Gjest Egenahkku

Anbefalte innlegg

Gjest Egenahkku

Hei.

 

Første gangen æ har skrevve te denne sia. Har så innmari lyst te å gå ned i vekt men helt umulig,prøvd forskjellig. Har fått testa at æ mangle/lite av noe stoff som kalles DHEA eller noe sånt. Har spist tabletter som heter Barbasco og Indium Energy. Ser ikke ut som det hjalp heller. Søtbehovet vet æ ikke ka æ ska gjør med. Sliter å med fibromyalgi. Her i kalde nord og mørketia gir man opp så lett. Treningsutstyr har æ mange slags liggende som dessverre ikke blir brukt. Gode råd har æ fått tusentalls så det kommer vel mye an på mæ selv?Hvordan i alle dager ska æ få motivasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når du er umotivert kan det hjelpe å følge et kurs. Når de gode matvanene kommer blir det letter å gå ned i vekt. Dessuten er det både hyggelig og sosialt å gå på kurs.

 

Har aldri hørt at noe annet en godt og riktig kosthold hjelper i forhold til overvekt, det lærer du på kurs, i tillegg til riktig mengde.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

første skritt på vegen mot motivasjon har du jo allerede tatt ved å ta kontakt på denne siden. Det er et fint tips å starte på et kurs i tillegg slik at du kan lære deg nye vaner. det er ikke sikkert det finnes kurs der du bor og da kan du jo ta internett kurs.

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...