MDS Skrevet September 15, 2019 Rapporter Share Skrevet September 15, 2019 Her hos oss er det tradisjon med ren fiskemat rett fra havet, servert med poteter, gulrøtter og smeltet smør til. Alt er magert og flott, unntatt smøret. Likevel føles det rimelig uunnværlig. Fins det en type margarin eller smør som man kan smelte i kjele/mikrobølgeovn, men som har mindre kalorier enn vanlig meierismør eller Melange? Er det eventuelt noe man kan "vanne ut" smøret med for å få den sunnere, men likevel beholde en mesteparten av smørsmaken? NB: Vet om posesauser med hvitsaus, fiskesaus osv, men det er ikke et alternativ per i dag, da det er svært ønskelig med litt smørsmak akkurat til torskefilet, laksefilet, seifilet osv. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Snartsprek Skrevet April 26, 2020 Rapporter Share Skrevet April 26, 2020 Vet ikke om du er her fremdeles, men.. Min erfaring ver at så magert som ren, kokt fist er, så kan man godt ha på litt ekte smør, evt liknende alternativ man foretrekker. Ellers kan rett og slett middagen inneholde for få kcal, så man kommer i for stort underskudd når dagen er over. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå