Gå til innhold

Fisk med smeltet smør - Hva er sunnest?


MDS
 Share

Anbefalte innlegg

Her hos oss er det tradisjon med ren fiskemat rett fra havet, servert med poteter, gulrøtter og smeltet smør til. Alt er magert og flott, unntatt smøret. Likevel føles det rimelig uunnværlig. Fins det en type margarin eller smør som man kan smelte i kjele/mikrobølgeovn, men som har mindre kalorier enn vanlig meierismør eller Melange? Er det eventuelt noe man kan "vanne ut" smøret med for å få den sunnere, men likevel beholde en mesteparten av smørsmaken? NB: Vet om posesauser med hvitsaus, fiskesaus osv, men det er ikke et alternativ per i dag, da det er svært ønskelig med litt smørsmak akkurat til torskefilet, laksefilet, seifilet osv. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 months later...

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...