Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Det er søndag kveld og jeg tenker gjennom helga. Feiret lillesøster i går, og det ble et kakestykke, is og litt sjokolade. Kjente at jeg ikke satte pris på det, kroppen likte det ikke, fikk smerter i kroppen og det ble en dårlig natt. I dag har jeg spist mye sunnere, klarte en tier på matdagboka på Roede. Det gjorde meg glad. Er godt å kjenne at en lykkes og at det er sunne valg som tas. For meg handler dette minst like mye, om ikke mer, om å være sunn som å bli slank.

Når det gjelder å bli slank, er jeg veldig ambivalent. Kjenner meg usikker når jeg prøver å se for meg en slank versjon av meg selv igjen Det har antagelig sammenheng med misbruket jeg opplevde når jeg var ung og slank? Kjenner jeg må jobbe med meg selv på det området. Tenker jeg det er farlig å bli slank igjen for da kan jeg risikere nye overgrep? Eller er det en trøst i å gjemme seg bak en rund og uformelig kropp? Eller er det maten i seg selv som gir trøst? Jeg vet ikke ennå... Dette må jeg finne mer ut av.

Har ikke vært på vekta i dag, det er i morgen det er veie dag igjen. Må innrømme jeg er spent, men regner ikke med.å ha gått ned så mye, for jeg spiste jo på restaurant i helga med is og kake til, så det har nok stått stille. Begynner å kjenne meg sunnere da, og det er fint å vite at jeg er minst 6 kilo lettere enn da jeg startet, og lettere vil jeg bli, for jeg har ingen planer om å slutte å leve sunt og følge Roede kostholdsrådene. Snakket med mannen min og han er med meg på dette fortsatt. Han er glad for min drahjelp, og jeg fortalte ham at jeg trenger hans drahjelp også... Godt å være to om dette.

Om det er noen der ute som også jobber for å gå ned 30-40 kilo, hør gjerne fra deg. Det samme gjelder om det er noen som kjenner seg igjen i det jeg skrev om i avsnitt to, det som har med følelser, misbruk og forholdet til mat å gjøre. 

God natt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...