Gjest verona78 Skrevet Mars 25, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 25, 2006 Noen som har en god oppskrift på en god lørdagskvelds. Er veldig glad i pizza blant annet. Veronika Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Dreemz Skrevet Mars 27, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 27, 2006 Noen som har en god oppskrift på en god lørdagskvelds. Er veldig glad i pizza blant annet. Veronika Jeg lager hjemmelaget pizza med grov bunn, lettost, ketchup uten sukker, karbonadedeig og masse løk. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Svenska Skrevet Mars 28, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 28, 2006 Noen som har en god oppskrift på en god lørdagskvelds. Er veldig glad i pizza blant annet. Veronika det er oppskrift på disse i GR boka. Kjempegode!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest xxl Skrevet Mars 28, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 28, 2006 Pitabrød, med hakkete tomater, skinke, løkringer og lettost. evt champinong, tomat. You name it! Og så pizza-krydder! kjempegodt.! Ca 340 kalorier og med en god salat blir man skikkelig mett!! Kan trygt anbefales! Hilsen XXL Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Strikkeline Skrevet Mars 28, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 28, 2006 Grove piroger, hentet oppskrift her på sida...nam!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Mars 28, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 28, 2006 Vil du være så snill å legge ut oppskriften på grove piroge?Finner ikke frem og det hørtes så godt ut! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Katla Skrevet Mars 28, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 28, 2006 Urtesnizel er kjempegodt. Ellers er jo lasagn en sikker vinner. Det står en oppskrift i en eller annen GR kokbok. Jeg har den dessverre ikke her, men kan komme tilbake med oppskrift om noen er interessert. Katla Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jomjom Skrevet Mars 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 31, 2006 Laget kyllingfileter med aromasopp og ris. Med god saus av mild og lett yoghurt med en skvett soysaus og en litt mindre skvett balsamico. Ikke spør om mengder og sånt - det går etter hvor mye du sekal ha av kjøtt etc, og ellers vanlig matlagningsskjønn! Beklager, men jeg er en gammel dame som ikke bruker oppskrifter. Kan også si at det er HELT utmerket med mild og lett istedenfor rømme. Og at du stort sett kan (minst) halvere sukkermengden i oppskrifter, også på kaker! Har llaget f.eks. gulrotkake med sammalt hvete og halvparten så mye sukker som oppskriften. Går så det suser. Med vaniljekesam er det bare altfor godt. God helg! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trinny Skrevet April 1, 2006 Rapporter Share Skrevet April 1, 2006 oppskriften står under KAKER OG BAKST, så under BAKST igjen:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest asjo Skrevet April 1, 2006 Rapporter Share Skrevet April 1, 2006 oppskrifter på denne siden og med mange varianter. er veldig glad i den med spekeskinke og oliven, men her kan du variere i det uendelig. 10 min så er den ferdig. Barna elsker den også.(hvis du har det da) Skinkesnurrene er også gode. tror jeg skal prøve grove piroger også asjo Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jajaaa Skrevet April 2, 2006 Rapporter Share Skrevet April 2, 2006 oppskrifter på denne siden og med mange varianter. er veldig glad i den med spekeskinke og oliven' date=' men her kan du variere i det uendelig. 10 min så er den ferdig. Barna elsker den også.(hvis du har det da) Skinkesnurrene er også gode. tror jeg skal prøve grove piroger også asjo[/quote'] Eg laga skinkesnurrar for ei stund sidan- kjempedigg! Men no er oppskrifta fjerna fra desse GR-oppskriftsidene?!? Kan nokon leggje ut oppskrifta? Eg kopierer alle gode oppskrifter i ei eiga mappe! På førehand TUSEN TAKK! Jajo Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar