Gjest Mathilde Skrevet Oktober 13, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 13, 2005 Hva betyr det når man får et fint, rødt hjerte ved siden av majonesen i matregistreringen? Mathilde Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ellen Skrevet Oktober 13, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 13, 2005 Hjertet ved siden av majonesen betyr at den inneholder flerumettede fettsyrer. Det er bra for kroppen! mvh Ellen Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mathilde Skrevet Oktober 14, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 14, 2005 Tusen takk Ellen! Da ble jeg litt klokere! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Unikum Skrevet Oktober 14, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 14, 2005 Hjertet ved siden av majonesen betyr at den inneholder flerumettede fettsyrer. Det er bra for kroppen!mvh Ellen Bra med litt majones altså?? Trudde det var fullstendig fy-fy eg? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ellen Skrevet Oktober 14, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 14, 2005 Bra med litt majones altså?? Trudde det var fullstendig fy-fy eg? Majones er fy-fy i følge Grete Roede, men ikke hos Fedon Lindberg på grunn av flerumettede fettsyrer. Men Fedon mener man skal blande majonesen ut med vann slik at man ikke skal spise for mye av den.... Det beste er vel å bruke rapsolje eller olivenolje - eller rett og slett litt soft light. Da får man også dekket opp dagsbehovet for flerumettet fett... God helg! Ellen Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Saty Skrevet Oktober 14, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 14, 2005 Majones er fy-fy i følge Grete Roede' date=' men ikke hos Fedon Lindberg på grunn av flerumettede fettsyrer. Men Fedon mener man skal blande majonesen ut med vann slik at man ikke skal spise for mye av den....Det beste er vel å bruke rapsolje eller olivenolje - eller rett og slett litt soft light. Da får man også dekket opp dagsbehovet for flerumettet fett... God helg! Ellen[/quote'] Iflg Grete Roede så er majones nei-mat, men det betyr ikke at man ikke kan spise det i det hele tatt. En majones rasjon er 5g. Jeg bruker 5g lett majones på brødskiva til frokost hver dag, så får jeg ett sånt fint hjerte bak! 5g lett majones 40% fett = 20 kalorier, så de dagene man har magert pålegg skader det jo ikke å bruke majones. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå