Gå til innhold

forslag til bruk av kalkunrester????


Gjest Kit
 Share

Anbefalte innlegg

Wraps og stekt ris er jo gode alternativer, du kan jo også lage kalkunsandwich til frokost/lunsj.

 

Jeg tok meg ett søk på Grete Roede sine sider og fant noen oppskrifter på kalkun, du kan jo ta en titt og se om det faller i smak:

 

Karri Kalkun: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351129

 

Kalkungryte Sweet & Sour: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351128

 

Kalkun med pastasaus og Norzolaost: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351127

 

Wokede grønnsaker med kalkun: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351178

 

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en kyllingryte hvor du kan bruke kalkun istedenfor

 

Dette er mengde jeg lagde den med sist og det var mere enn nokk til en familie på 5. Dette er noe som barna også liker (utseende og smak)og med store biter kan de evnt plukke ut det de ikke liker.

 

750 gr kyllingfilet ( kan bruke rester av grillet kylling)

190 gr rød paprika (1 mellomstor)

180 gr grønn paprika ( brokkoli passer også)

330 gr sopp

3 ss hvetemel

3 dl vann m buljong

1 dl fløte ( jeg bruker Maizena Cremfine)

1 ts margarin

 

Skjr Kylling,sopp og paprika i litt store biter. Stek kyllingen og sopp i litt margarin i en teflopanne tilsett paprika og resten.

La det hele koke en 10 min.tid

 

Server med grønn salat (gjerne med tomat i ) og ris til.

 

Denne mengden ga totalt 1264 k/5 gir ca 260 kcal pr person.

(til oss ble det igjen en liten porsjon )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...