Gjest Kit Skrevet Oktober 25, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2005 Lagde kalkun til søndagsmiddagen, og skal bruke restene til middag i dag eller evt i morgen. Noen med gode, lette forslag? Tenkte kanskje wraps eller stekt ris... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Oktober 25, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2005 ...eller wok. Og det finnes forskjellige supper der du kan ha oppi litt kjøtt. Pastasalat. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Saty Skrevet Oktober 25, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2005 Wraps og stekt ris er jo gode alternativer, du kan jo også lage kalkunsandwich til frokost/lunsj. Jeg tok meg ett søk på Grete Roede sine sider og fant noen oppskrifter på kalkun, du kan jo ta en titt og se om det faller i smak: Karri Kalkun: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351129 Kalkungryte Sweet & Sour: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351128 Kalkun med pastasaus og Norzolaost: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351127 Wokede grønnsaker med kalkun: http://www.greteroede.no/cgi-bin/view.cgi?id=351178 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
momo Skrevet Oktober 25, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 25, 2005 Jeg har en kyllingryte hvor du kan bruke kalkun istedenfor Dette er mengde jeg lagde den med sist og det var mere enn nokk til en familie på 5. Dette er noe som barna også liker (utseende og smak)og med store biter kan de evnt plukke ut det de ikke liker. 750 gr kyllingfilet ( kan bruke rester av grillet kylling) 190 gr rød paprika (1 mellomstor) 180 gr grønn paprika ( brokkoli passer også) 330 gr sopp 3 ss hvetemel 3 dl vann m buljong 1 dl fløte ( jeg bruker Maizena Cremfine) 1 ts margarin Skjr Kylling,sopp og paprika i litt store biter. Stek kyllingen og sopp i litt margarin i en teflopanne tilsett paprika og resten. La det hele koke en 10 min.tid Server med grønn salat (gjerne med tomat i ) og ris til. Denne mengden ga totalt 1264 k/5 gir ca 260 kcal pr person. (til oss ble det igjen en liten porsjon ) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Onmyway Skrevet Januar 4, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2006 Hva med å bruke restene i en salat? Kok litt pasta og bruk det du liker av ingredienser... Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå