Anne-Lene Skrevet Januar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2007 Hei dere! Jeg prøver å minske saltforbruket mitt, og lurte på om noen av dere har noen tips til noe annet jeg kan bruke på kjøtt.. Takk for svar!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest KristinaJ Skrevet Januar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2007 dette inneholder riktignok salt (havsalt og urter) men skal være bra for de som vil minske det normale saltforbruket. Har selv brukt Hebamare i mange år og synes det smaker kjempegodt på det meste Ellers pleier jeg å hive på med ulike krydder og urter på kjøttet! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sans1 Skrevet Januar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2007 Hvor får du tak i det da?? Det finnes også noe som heter urtesalt, men jeg syns ikke det kan sammenlignes med vanlig salt! Seltin er vel også et bedre valg enn vanlig salt?! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Januar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2007 Hvitløk, paprika, og chili bruker jeg mye! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest KristinaJ Skrevet Januar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2007 De har det på helsekosten + noen daglivarebutikker (Maxi iallefall...) Vet ikke om andre vil synes at Herbamare er en god erstatter for vanlig salt, men selv har jeg vokst opp med det...og på egg og tomater er det bedre enn alt annet etter min mening! Nam Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Januar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2007 Vi spiser generelt veldig lite salt og har ikke erstatt saltet med annen saltlignende smak - bare trappet ned gradvis. Av salt bruker vi grovkvernet havsalt eller koshersalt - kun litt for å få bedre frem smaken av råvarene. Bruker endel ferske urter og grovkornet pepper. Nå synes jeg nesten uten unntak at restaurantmat er for salt. Tror at saltin består av kaliumklorid og ikke natriumklorid (vanlig bordsalt) - vil i så tilfelle ikke ha samme negative innvirkning på blodtrykk. Aner ikke hvordan det smaker. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anne-Lene Skrevet Februar 13, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet Februar 13, 2007 Takk for svar dere! Hebamare har jeg faktisk Når det gjelder urter, så har jeg virkelig ikke noen ide om hva ting er og hva jeg kan bruke til hvilken rett.....tenkte kanskje det var mye bedre enn for mye krydder... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eriksen Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Jeg bruker natriumredusert salt, syns det fungerer helt fint! Det er kommet en ny type Jozo Salt nå, med 70 % mindre natrium enn vanlig salt! Og jeg har bestilt et helt natriumfritt salt fra USA, er spent på hvordan det smaker Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar