stairway Skrevet Februar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2007 Har noen et sunt tips til snacks eller lignende som jeg skal servere på lørdag? Tradisjonen tilsier marsipankake og senere også potetgull. I år vil jeg kjøre en sunnere variant Grønnsaker med dip f.eks. Har noen oppskrifter på dip - og forslag til bra grønnskaker til dette. Et fruktfat kan kanksje og være fint, men kanskje litt kjedelig? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Februar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2007 Små gulerøtter eller sukkererter i belger uten dip - mest knasende godt uten dip. Eller for servering lage et grønnsakfat med små gulerøtter, sopp, selleri oppskåret i staver, blomkål og brokkoli buketter og kirsebærtomater og bruker den dippen du liker. Vi bruker lett yoghurt blandet med urtemix. Nøtteblanding, gjerne med solsikkefrø Frukt i alle slags former - fersk eller skjær i båter og strø litt kanel på Du kan skjære epler eller pærer i skiver, og putte i en ildfast form smurt med pensel med olivenolje, strø på litt granola med nøtter og splenda og strø over ferske bær (bjørnebær og bringebær egner seg godt - kan og bruke frosne men de blir mer vasne) og bak i ovn ved 200°C i 20 minutter. Deilig. 1/2 avokado spise med skje for deg selv eller servere som guacomole til grønnsaker Melonbåter med spekeskinke Olivenmix Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Ellie76 Skrevet Februar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2007 Hei, jeg er blitt "hekta" på frukt med vaniljekesam. Appelsiner er spesielt deilig. Blir kanskje mer dessert det da men. Fortell hvordan det gikk! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest bowlingkula Skrevet Februar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2007 Kva med oppkutta frukt (f.eks. banan, eple, drue, appelsin, jordbær, klementin) og yoghurt oppå? Det er min favoritt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest talia Skrevet Februar 8, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2007 noe jeg pleier å gjøre og som jeg synes smaker KJEMPEGODT, er å dele opp masse forskjellig frukt og fryse det. etterpå tar jeg opp frukten, lar den stå litt, og deretter heller jeg yoghurt over. mmmmmm! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
stairway Skrevet Februar 9, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet Februar 9, 2007 Takk for fine tips. Skal se hva jeg gjør, gir tilbakemelding etter helga. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest snuppeli Skrevet Februar 9, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 9, 2007 Jeg har en dessert som jeg har brukt i alle år, fordi den er enkel å lage og får også brukt noe 'gammel' frukt. Jeg skjærer av skall på appelsiner (ca 2 stk), og skjærer i båter. Kutter opp et par bananer. Heller over en lake som består av ca 1 glass appelsinjuice hvor jeg har rørt ut ca 1 teskje søtningstoff (sukker, fruktose,nutrena eller hva det nå heter). Til pynt på toppen hakker jeg litt kokesjokolade (ca 1-2 spiseskjeer) eller annen mørk sjokolade. Alternativt kan du sikkert hakke nøtter å ha over, eller spise den uten sjokolade. Vi bruker også mye kesam vanilje som søtt til frukt i stedet for vaniljesaus eller krem. Ha en fantastisk helg! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nikkoline Skrevet Februar 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 12, 2007 leste om mager kesam eller naturellyoughurt og bland i litt løksuppepulver. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar