Anne-Lene Skrevet November 6, 2005 Rapporter Share Skrevet November 6, 2005 Hei dere! Har noen forslag til en god og sunn frokostblanding/grøt? Har hørt at man kan blande selv, og at noen ligger lenger i magen enn andre..... hilsen meg Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest xray Skrevet November 7, 2005 Rapporter Share Skrevet November 7, 2005 Hver morgen lager jeg meg havregrøt. 35 gram havregryn, 5 gram linfrø og 10 gram rosiner. Har i 3,5 dl vann, i mikroen 2,5 minutter, så kanskje et lite minutt til etter å ha rørt om. Smaksetter med dråpesuketter og litt kanel, som jeg blander inn i grøten. Dette blir ca 180 kcal, og holder lenge i magen. Om man har i litt kruskakli, blir grøten enda mer fiberrik og sunnere, men jeg syns ikke den blir like god da; skal jo like det man spiser, slik at man ikke kutter ut de gode vanene Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Pernille Skrevet November 7, 2005 Rapporter Share Skrevet November 7, 2005 Hei, den havregrøten din ser god ut. Eg har laga noko lignade, men eg har hatt solsikkefrø isteden for rosine. Du kan ha eit lite smørøye i, det blir eit hjerte. Pernille Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest annethea Skrevet November 7, 2005 Rapporter Share Skrevet November 7, 2005 - gå på forsiden og til Oppskrifter, frokost og grøt - der er det både en oppskrift på havregrøt og en på frokostblanding. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nina81 Skrevet November 7, 2005 Rapporter Share Skrevet November 7, 2005 jeg lager havregrøt med kruskakli, kjempegodt og bra med ekstra fiber ellers liker jeg godt mûsli frokostblanding med frukt, har på ekstralett melk. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anne-Lene Skrevet November 7, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 7, 2005 Hei dere! Takk for mange nyttige svar! Nå skal jeg lage meg havregrøt hilsen meg Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kantarellen Skrevet November 8, 2005 Rapporter Share Skrevet November 8, 2005 Eg lagar omlag same grauten som xray, men utan rosin. Eg drikk ikkje mjølk, så eg brukar mjølkerasjonen i staden i grauten. Som oftast rører eg inn cottage cheese når den er kokt, stundom brukar eg lettyoughurt. Eg har frose ulike bær i høvelege porsjonar, og tek omlag 100 g. jordbær , bringebær eller bjørnebær rett frå frysen . Då treng grauten eit min. ekstra i mikroen. Og det smakar kjempegodt. Eg lagar denne til laurdagsmiddag og, når resten av fam. skal ha risengraut med H-mjølk. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anne-Lene Skrevet November 8, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 8, 2005 Den hørtes god ut! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå