Gå til innhold

frokostblanding/grøt


Anne-Lene
 Share

Anbefalte innlegg

Hver morgen lager jeg meg havregrøt. 35 gram havregryn, 5 gram linfrø og 10 gram rosiner. Har i 3,5 dl vann, i mikroen 2,5 minutter, så kanskje et lite minutt til etter å ha rørt om. Smaksetter med dråpesuketter og litt kanel, som jeg blander inn i grøten. Dette blir ca 180 kcal, og holder lenge i magen. Om man har i litt kruskakli, blir grøten enda mer fiberrik og sunnere, men jeg syns ikke den blir like god da; skal jo like det man spiser, slik at man ikke kutter ut de gode vanene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kantarellen

Eg lagar omlag same grauten som xray, men utan rosin. Eg drikk ikkje mjølk, så eg brukar mjølkerasjonen i staden i grauten. Som oftast rører eg inn cottage cheese når den er kokt, stundom brukar eg lettyoughurt.

Eg har frose ulike bær i høvelege porsjonar, og tek omlag 100 g. jordbær , bringebær eller bjørnebær rett frå frysen . Då treng grauten eit min. ekstra i mikroen.

Og det smakar kjempegodt. Eg lagar denne til laurdagsmiddag og, når resten av fam. skal ha risengraut med H-mjølk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...