Gjest Marie :-) Skrevet Oktober 6, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 6, 2005 Måtte bare få si hvor imponert jeg er over denne siden! For oss som har gått på kurs tidligere er jo all informasjonen lagt inn, knall! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Anita Skrevet Oktober 6, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 6, 2005 Hei !! jeg går på kurs nå , å synes disse sidene har vært topp .Så nå er det jo super bra at alle andre får bruke disse sidene. Det som er ekstra fint er at sidene regner ut kcal for deg og trim poeng da. Så velkommen alle dere som ikke går på kurs . Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest sol Skrevet Oktober 6, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 6, 2005 Måtte bare få si hvor imponert jeg er over denne siden! For oss som har gått på kurs tidligere er jo all informasjonen lagt inn' date=' knall![/quote'] Jeg synes det var mye rot og ulogisk i dette opplegget. Var mer oversiktelig før. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Tinklebell Skrevet Oktober 6, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 6, 2005 spesielt for oss som "egentlig" er ganske godt kjent med GR-prinsippene etter å ha gått noen kurs... Men... jeg får ikke lagt inn mine egne matvarer. Dvs, jeg får lagt dem inn men får ikke lagret de. Noen som har et tips...? Håper å bli kjent med mange andere slankere her! Tinklebell Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Elisabeth Skrevet Oktober 6, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 6, 2005 Beklager, men det tror jeg ikke går, har brukt ABOK'en over en lengre periode og det har aldri vært mulig å lagre sine egne oppskrifter. Det er skikkelig synd! men kanskje det kommer. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
kim Skrevet Oktober 6, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 6, 2005 Jeg synes det var mye rot og ulogisk i dette opplegget. Var mer oversiktelig før. jeg syns også den gamle arbeidsboka var bedre, og jeg hadde store forventninger til hva som ville bli endra.. men vi får smøre oss med tålamod - kanskje det kommer seg litt etter hvert Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå