Gå til innhold

Sunne rundstykker??


Gjest s81

Anbefalte innlegg

Gjest HildeAstrid

Her er en oppskrift som du kan finne på menyen til venstre under oppskrifter:

 

Frokostrundstykker med kruskakli

25 g gjær

2 1/2 dl vann

1/2 ts salt

1 ss olje

125 g Sans Kesam Mager

1 1/2 dl kruskakli

2 dl rugmel siktet

4 1/2 dl hvetemel siktet

 

Slik gjør du:

Smuldre gjæren i en bakebolle og rør den ut i lunkent vann. Tilsett salt, olje, Kesam og kruskakli.

Ha i rugmel og mesteparten av hvetemelet og elt deigen slik at den blir smidig og slipper bakebollen.

Dekk bollen med et klede og la deigen heve i ca. 30 minutter.

Del deigen i 16 like store emner og form dem til rundstykker. Drypp dem i kruskakli.

Etterhev rundstykkene under klede i ca. 20 minutter. Stek dem midt i ovnen på 225 °C i 10-12 minutter. Avkjøl rundstykkene på rist.

 

 

Bak gjerne dobbel porsjon og ha i fryseren!

 

Per stk 90 kcal

Per 100 g 140 kcal

 

Lykke til.

 

Hilsen Hilde:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Her er en oppskrift som du kan finne på menyen til venstre under oppskrifter:

 

Frokostrundstykker med kruskakli

25 g gjær

2 1/2 dl vann

1/2 ts salt

1 ss olje

125 g Sans Kesam Mager

1 1/2 dl kruskakli

2 dl rugmel siktet

4 1/2 dl hvetemel siktet

 

Slik gjør du:

Smuldre gjæren i en bakebolle og rør den ut i lunkent vann. Tilsett salt' date=' olje, Kesam og kruskakli.

Ha i rugmel og mesteparten av hvetemelet og elt deigen slik at den blir smidig og slipper bakebollen.

Dekk bollen med et klede og la deigen heve i ca. 30 minutter.

Del deigen i 16 like store emner og form dem til rundstykker. Drypp dem i kruskakli.

Etterhev rundstykkene under klede i ca. 20 minutter. Stek dem midt i ovnen på 225 °C i 10-12 minutter. Avkjøl rundstykkene på rist.

 

 

Bak gjerne dobbel porsjon og ha i fryseren!

 

Per stk 90 kcal

Per 100 g 140 kcal

 

Lykke til.

 

Hilsen Hilde:-)[/quote']

 

Takk skal du ha for denne nydlige oppskriften:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...