Gjest Mathja Skrevet Februar 23, 2012 Rapporter Share Skrevet Februar 23, 2012 Hei alle sammmen. I dag har jeg vært på middagsbesøk hos min alltid like slanke og sunne svigermor. Selvfølgelig kom vi inn på kosthold, og jeg sa da at jeg alltid spiset 2 skiver med hjemmelaget syltetøy til frokost. Hun ble da helt forferdet og sa at det ikke var rart jeg hadde en del å gå ned (har ca 15kg). Selvb var jeg ganske stolt og fornøyd fordi jeg spiste frokost hver dag. Det jeg lurer på er om svigermor har rett. Går vinninga opp i spinninga når jeg spiser syltetøyskiver?? Burde jeg satse på makrell i tomat i stedenfor?? Begynner på GR kurs 7.mars og får nok svar da, men tenkte jeg skulle tjuvstartet litt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nickii Skrevet Februar 25, 2012 Rapporter Share Skrevet Februar 25, 2012 Jeg tviler for at syltetøyet er skyld i overvekten alene. Det er helheten som teller, så det spørs jo litt på hva du spiser ellers og hvor mye aktivitet du er i. Men syltetøy inneholder en del kalorier, kan nok med fordel byttes ut med lettere varienter i alle fall Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
CAN Skrevet Februar 26, 2012 Rapporter Share Skrevet Februar 26, 2012 Hei! Det er viktig med en balansert frokost - riktig fordelt med proteiner, karbohydrater og fett. På GR nettsider ser du om du oppnår riktig balanse hver dag når du registrerer maten din. Det er ganske kult! Høres ut som du trenger litt mer protein, og litt mindre sukker? Hvis du bytter ut syltetøyet med en skive magert skinke- eller kalkunpålegg eller en skive lettere ost? Min erfaring er at jeg varer litt lenger til lunsj når jeg spiser mindre karbohydrater til frokost og litt mer protein. (Det handler om stabilt blodsukker :-) Lykke til på kurset! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar