Gjest Someoneelse Skrevet Mai 24, 2012 Rapporter Share Skrevet Mai 24, 2012 Hei! Tenkte jeg skulle lage en pastasalat av fullkornspasta til middag i morgen, og det står i oppskriften at man skal benytte 60 g tørr fullkornspasta. (Jeg bruker Fusili fullkorn fra Axa). 60 g tørr fullkorns fusili fra Axa inneholder 204 kcal. MEN, det jeg lurer på er hvordan blir dette kcal-innholdet når pastaen er kokt? Hvis man tenker at 60 g tørrvare blir til omtrent 140 gram kokt pasta, hvordan skal jeg da finne ut hvor mye kalorier den inneholder? Jeg er helt lost på dette her, så håper noen har gode svar å komme med! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nickii Skrevet Mai 25, 2012 Rapporter Share Skrevet Mai 25, 2012 Hm... Kaloriene endrer seg vel ikke når du koker pastaen, så jeg vil jo mene at 60 g tørr pasta fortsatt vil inneholde 204 kcal etter den er kokt også selv om den veier 140 gram... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar