Gjest nullviljestyrke Skrevet April 10, 2013 Rapporter Share Skrevet April 10, 2013 Smaker det som sukker? Eller er det like greit å hoppe over det? Tenker f.eks å ha det på havregrøt... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nickii Skrevet April 10, 2013 Rapporter Share Skrevet April 10, 2013 Nei, det smaker ikke som sukker... Synes det er en sånn rar bismak på det. Og "sukker"-sukrinen synes jeg er veldig kornete og smelter ikke helt som vanlig sukker. Da likte jeg bedre sukrin-melisen. Hvis man ikke har så mye av det, så går det fint an å bruke. Jeg har hørt mye bra om stevia, men har ikke prøvd det selv ennå. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Scndtry Skrevet April 10, 2013 Rapporter Share Skrevet April 10, 2013 Nei, det smaker ikke som sukker... Synes det er en sånn rar bismak på det. Og "sukker"-sukrinen synes jeg er veldig kornete og smelter ikke helt som vanlig sukker. Da likte jeg bedre sukrin-melisen. Hvis man ikke har så mye av det, så går det fint an å bruke. Jeg har hørt mye bra om stevia, men har ikke prøvd det selv ennå. jeg har prøvd Stevia....skal jo være mye bedre pga lite innvirkning på blodsukker, - men dessverre...det smaker like rart som Sukrin... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nullviljestyrke Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 jeg har prøvd Stevia....skal jo være mye bedre pga lite innvirkning på blodsukker, - men dessverre...det smaker like rart som Sukrin... Takk for svar.. om ikke akkurat det svaret jeg håpet på.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tullehøne Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Smaker det som sukker? Eller er det like greit å hoppe over det? Tenker f.eks å ha det på havregrøt... Eg synest sukrin har ein kald ettersmak og gir ingen tilfredsstillelse år det gjeld søtsug. I bakverk kan det vere greit å ete dersom maten enno er varm. Eg likar forøvrig stevia som strø på graut. Eg har kjøpt ein pakke med 1 grams posar som lignar melis på iherb.com. Stevia er betre enn sukrin synest eg. Stevia vaniljedropar er også eksempel på det Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå