Gå til innhold

Internettkurs oppstart mai - juni 2014


Gjest Wright
 Share

Anbefalte innlegg

1402411670[/url]' post='418670']

Hei,<br>Jeg startet på internettkurs denne uken og jeg vil gå ned 30 kg. Er det flere som meg der ute og kan vi samarbeide i denne tråden? <br>Jeg har gått på kurs tidligere, men ikke de siste årene. Mitt første mål er å kunne bruke bunaden min 9. august. Jeg skal i bryllup og det hadde vært fint å kunne ikle seg en ekte trønderbunad uten å føle seg helt sprengt. 17. mai var sprengtfølelsen absolutt til stede og det å marsjere og spille trombone i 20 varmegrader i for liten bunad var ikke en stjerneopplevelse. <br>Mine mål for denne uken er å få over 7 poeng i måltidsscore alle ukens syv dager (også i helgen) og å klare å gå en times tur tre ganger. Dette burde være overkommelig<img src="http://www.greteroede.no/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif">.<br>Hva er ditt mål?

 

 

Hei,

Jeg startet på internettkurs denne uken og jeg vil gå ned 30 kg. Er det flere som meg der ute og kan vi samarbeide i denne tråden?

Jeg har gått på kurs tidligere, men ikke de siste årene. Mitt første mål er å kunne bruke bunaden min 9. august. Jeg skal i bryllup og det hadde vært fint å kunne ikle seg en ekte trønderbunad uten å føle seg helt sprengt. 17. mai var sprengtfølelsen absolutt til stede og det å marsjere og spille trombone i 20 varmegrader i for liten bunad var ikke en stjerneopplevelse.

Mine mål for denne uken er å få over 7 poeng i måltidsscore alle ukens syv dager (også i helgen) og å klare å gå en times tur tre ganger. Dette burde være overkommeligsmile.gif.

Hva er ditt mål?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Så bra! Jeg går på nettkurs nå, gikk før jul også og tok et opphold som resulterte i at jeg må ta bort de "samme" kiloene om igjen... Men har holdt på lenge, mellomhvert svangerskap gått ned 80% jeg gikk opp før neste graviditet. Nå er jeg "ferdig" og holder på med det jeg har akkumulert, skulle ned 26kg og har nå 7,6kg igjen ;)/> Nå holder jeg innspurten på kurs til jeg er ferdigslanket og så blir det hold vekten kurs etterpå for jeg skal IKKE opp igjen dry.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lorentine

Jeg meldte meg på nettkurs forrige uke. Kurset starter i morgen, mens jeg startet så vidt forrige uke. Veide da 89 kg, spendt på i morgen. Håpet er å se 69 på vekten, så satser på maksikurs. Holder gjerne følge. Har ikke gått på kurs før, bare forsøkt på egenhånd uten at det har virket.

 

Og det er nok bunaden som var dråpen for min del. Var i konfirmasjon for noen uker siden, og da røk plutselig øverste hempen foran og den ene søljen jeg da forsøkte å bruke for å holde igjen vesten klarte ikke jobben. Så der satt jeg i kirken med armene i kors for at ikke vesten skulle sprike og alle se det. Ble kjolebytte etterpå og her er jeg nå..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lagd meg en egen tråd her inne, men trenger også noen å heie på som også heier på meg:-) Jeg har aldri veid så mye som det jeg gjør nå, og klarer ikke ta tak i det selv. Jeg er en liten dame i 30-årene og veier nå 70 kg. Jeg har prøvd å ta tak selv denne uka, men klarer det ikke. Har gått kurs før, og må virkelig ta meg sammen nå. Jeg tror jeg bare må slutte å spise godteri, for tar jeg en bit så er jeg ute på godiskjøret igjen! Lykke til dere! Jeg gleder meg til å høre hvordan det går med dere! Begynner på nettkurs i morgen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...