Gå til innhold

Kryddermarinert kylling i speltlompe


Meline
 Share

Anbefalte innlegg

En av mine favorittmiddager for tiden. Raskt og enkelt å lage og veldig godt!

 

Håper dette vil friste noen! :)

 

 

Kryddermarinert kylling i speltlompe

 

Ingredienser:

 

  • 10 g maisolje
  • Krydder etter eget ønske
  • 160 g kyllingfilet
  • 1 Buer speltlompe (35 g)
  • 20 g Philadelphia light naturell
  • Salat etter ønske, for eksempel isberg eller ruccola
  • 1/2 boks hermetisk ananas (ca. 68 g)
  • 40 g paprika

Slik gjør du:

 

  1. Lag marinade ved å blande sammen 10 g maisolje med krydder etter ønske. Jeg bruker tandoori masala, hvitløkpulver, chillipulver og karri.
  2. Skjær kyllingen i biter og bland det inn i marinaden. La det stå i kjøleskapet og trekke en stund, f.eks. 30 min.
  3. Forbered grønnsakene. Vask og legg klar salaten du skal bruke. Kutt opp paprika og ananas i biter.
  4. Stek kyllingen.
  5. Stek paprika og ananas.
  6. Ta fram ei speltlompe og smør på 20 g Philadelphia light naturell.
  7. Legg på salat og ha over stekt kylling og resten av grønnsakene.
  8. Rull sammen og spis, eller bruk kniv og gaffel om du foretrekker det.

Denne oppskriften gir omtrent 400 kcal. Det kommer litt an på kaloriinnholdet i kyllingen og ananasen du bruker. Jeg har ikke regnet med kalorier i krydderet.

 

post-10242-0-44445000-1411316942_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...