Meline Skrevet September 21, 2014 Rapporter Share Skrevet September 21, 2014 En av mine favorittmiddager for tiden. Raskt og enkelt å lage og veldig godt! Håper dette vil friste noen! Kryddermarinert kylling i speltlompe Ingredienser: 10 g maisolje Krydder etter eget ønske 160 g kyllingfilet 1 Buer speltlompe (35 g) 20 g Philadelphia light naturell Salat etter ønske, for eksempel isberg eller ruccola 1/2 boks hermetisk ananas (ca. 68 g) 40 g paprika Slik gjør du: Lag marinade ved å blande sammen 10 g maisolje med krydder etter ønske. Jeg bruker tandoori masala, hvitløkpulver, chillipulver og karri. Skjær kyllingen i biter og bland det inn i marinaden. La det stå i kjøleskapet og trekke en stund, f.eks. 30 min. Forbered grønnsakene. Vask og legg klar salaten du skal bruke. Kutt opp paprika og ananas i biter. Stek kyllingen. Stek paprika og ananas. Ta fram ei speltlompe og smør på 20 g Philadelphia light naturell. Legg på salat og ha over stekt kylling og resten av grønnsakene. Rull sammen og spis, eller bruk kniv og gaffel om du foretrekker det. Denne oppskriften gir omtrent 400 kcal. Det kommer litt an på kaloriinnholdet i kyllingen og ananasen du bruker. Jeg har ikke regnet med kalorier i krydderet. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
equilla Skrevet September 22, 2014 Rapporter Share Skrevet September 22, 2014 Skal testes Dvs, iallfall i en variant. Ikke så glad i ananas, men tenkte å erstatte med litt cherrytomat kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Meline Skrevet September 22, 2014 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 22, 2014 Så fint at du vil prøve den, equilla! Ikke så glad i ananas, men tenkte å erstatte med litt cherrytomat kanskje? Ja, det blir sikkert godt det også! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå