Gå til innhold
Gjest MariJo

Småbarnsmødre som ønsker å finne tilbake kroppen sin.

Anbefalte innlegg

Gjest MariJo

Hei!
Er det flere småbarnsmødre her som prøver å finne tilbake til kroppen sin?

Jeg er 36 år, har tre barn som er hhv 5 år, 4 år og snart 2 år. Det har gått i ett med svangerskaps og barselpermisjoner, og nå er det på tide å ta vare på egen kropp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest StineB

Hei. Her er det ei vettu? runder snart 39 og har ei på 3 og ei på 6 mnd. Og endelig fått meldt meg inn for å hjelp til å finne tilbake til en sterk og sunn kropp.

Hvordan holder du motivasjonen oppe i alt stresset?

Syns det er vanskelig å klare å være flink å gjennomføre treninger og sunt kosthold når lite søvn og mye sykdom særlig regjerer i huset. Håper at dette skal funke. Gikk ned 12 kg ved hjelp her etter sist svangerskap. Så håp er er jo?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest MariJo

Hei, StineB!

Motivasjonen har utrolig nok holdt seg oppe disse 5 ukene jeg har holdt på. Ikke hatt en eneste utskeielse, men har virkelig kjent på søtsuget. Samtidig som jeg kjenner at behovet mitt for søte, sure og salte usunne saker blir mindre jo lengre tid det går.

Føler jeg lærer mye om mat, kalorier osv. Har fått mange aha-opplevelser og har absolutt blitt mer bevisst på hva jeg selv putter i munnen og hva barna får.

Her sover barna bra om natta og de har vært friske (bank i bordet!), så her er det energien min det står på. Trening og sunt kosthold skal jo kombineres med alt annet husarbeid også, og blir dermed ikke alltid prioritert.

Du var jo kjempeflink sist, 12 kilo er mye! Brukte du lang tid på å gå ned? 

Jeg gikk ikke ned så mye i vekt mellom de første svangerskapene, så trivselsvekten økte og forble slik til tredjemann kom. 

Nå er planen å gå ned 8 kilo før sommeren, føles veldig skummelt å skrive det, men jeg skal stå på å gjøre mitt beste. Skal belønne meg selv hvis jeg klarer det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er det noen her fremdeles? Vet ikke helt om jeg kan regnes som småbarnsmor lenger, minstemann fyller 9 om ett par måneder. Men MOR er jeg jo, og ned i vekt skal jeg. Hyggelig om man kan følge hverandre på veien. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei! 

Jeg blir med! Mor til 3 barn i alder 5,5 år, 4 år og 1 mnd. I forrige permisjon gikk jeg på kurs og gikk ned mange kilo, men burde tatt et Hold Vekten-kurs for å lære meg å øke matinntaket kontrollert.. ?

Og etter en tung graviditet med mye stillesitting, er det nå så utrolig godt å kjenne at kroppen min begynner å komme tilbake og jeg kan bevege meg nokså normalt igjen. Men kan ikke trene enda pga hastekeisersnitt. Så da tenkte jeg å begynne med maten å få oversikt og føre inn i dagboka hva jeg spiser. Og ellers små trilleturer med vogna på flatmark. 

Hvordan gikk det med vektnedgangen før sommeren, MariJo? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...