Gå til innhold

Litt av et sjokk🥺 Nå skal vekta ned


Anbefalte innlegg

Har vært overvektig i flere år, vekten har stått stødig, men har jo i den siste tiden hatt mistanke om at den har økt. Har holdt meg langt unna badevekten de siste par årene, men i går bestemte jeg meg......... i dag skulle jeg på vekta.......litt av ett sjokk......99kg fordelt på 175 cm. Så selv om vi ikke er ferdig med jula og jeg hadde planer om å kose meg helt inn i det nye året er det nå slutt. Sjokolade, som er min akilleshæl er gjemt bort (av min mann, jeg må ikke vite hvor det har blitt av).......og jeg har nå hatt en lett, men mettende frokost. Skjemmes over å ha latt vekten gå så langt.

Håper flere av dere har lyst til å være med her så kan vi heie på hverandre😊

Hilsen ei dame på 46 år, 175cm og 99kg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg begynner også i dag! 

Dame 52 år, 170 cm, 95,2 kg. Vil ned til 75 kg😊

Med meg er det også sjokolade, kaker og godteri som er synderen.. Tenker å holde meg uten en god stund, for å dempe suget. Har tenkt å fortsette å drikke Cola zero (som jeg er helt avhengig av..) første uka, og så kutte ut det også. Jeg tror brusen lurer meg til å spise mer søtt..

Nå må vi skjerpe oss, vi vet jo hva som må til ja!!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja! Er så vidt i gang, ned 600 gram. Det er i riktig retning! Føler meg supermotivert! Skal prøve å lage meg en slagplan i helga; hva er lurt å ha i skapet, hva er lurt å ha i veska, hva skal jeg si til meg selv når jeg står foran skapet og bare MÅ ha noe klin?? Tenker det er lurt å være forberedt, for disse situasjonene vil dukke opp, helt klart! Og må legge meg en plan for helgene, det er der jeg ødelegger for meg selv hver gang. Går ned i uka, og spiser meg opp i helga..😶

Hvordan går det med andre? Er dere i gang? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veiedag..... og vekta står nå på 98,8kg (-200g). Var jo vanskelig å starte slankekuren midt i jula da🤔 Selv om sjokoladen var lagt bort ble det mye god mat og julekaker. Blir nok mer spennende fremover nå når hverdagen har begynt og alle fristelser er lagt bort. Setter av lørdager til å kose meg med sjokolade (som jeg bare må ha) .... vel... høres så greit ut i teorien, skal iallefall prøve.......så får jeg håpe jeg klarer å begrense mengden den dagen og ikke ta igjen alt det tapte.

Synes det er vanskelig å finne seg frokost og lunsj som ikke inneholder for mye kalorier, så blir jeg sittende med knekkebrødet mitt da, men har  tenkt å lage flere salater fremover. Gode Middagsretter med passe kalorimengde er ikke noe problem, men resten av dagen gjør at jeg faktisk har problemer med å få i meg de 1600cal som er anbefalt. 

Trim har det i allefall blitt litt av med 3x halv time gange på tredemølla + litt styrketrening, men har fremdeles langt å gå for å få litt kondis.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er jo i gang- vi har gått ned, selv om det ikke er mye!

Jeg baker meg et grovbrød, Skappel brød med mye frø og kjerner.  Det gir litt kalorier, men er utrolig godt og mettende. To skiver til lunsj med makrell i tomat eller leverpostei, ummm. 

Jeg sliter litt med frokost, er ikke så sulten da, men må spise noe pga. kjøring og jobb. Tenkte å prøve meg på smoothie. 

Lykke til i helga!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en helg med litt for mye kos fikk jeg strammet inn det usunne liv godt denne uka. I dag viser vekta 97kg, det vil si ned 1,8kg denne uka. Har en mistanke om at badevekta ikke viser 100% riktig.....  Håpet er jo å gå ned 0,5-1kg pr. uke så 😊 Har ført opp det jeg spiser her på Grete Roede og ser at jeg faktisk må jobbe med å få i meg nok kalorier nå når frokost og kveldsmat er mye mer fornuftig enn tidligere. Istedet for to «breintbrød» (som vi sier i Trøndelag)  med masse smør blir det nå ett knekkebrød med hvitost.

Har også fått til en halvtime gåtur hver dag. Så veldig fornøyd med uka.

Hvordan går det med deg Fiona?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lusne 200g ned denne uka, men i allefall riktig vei. Er så fornuftig i matveien i løpet av ukedagene, men så er det denne helga som ødelegger alt da. Blir alt for mye sjokolade og brus. Vet at jeg bør holde meg til bare lørdager med søtsaker , men det blir fort utvidet til fre-lør og søn☹️ Skjerpings🥺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
Gjest Magdamicro1970

Hei 😊

Jeg er ei dame på 48 år . Er 168 høy og veier 89 kg men vil ned til 63 kg.

Jeg begynte den 4 Januar jeg, og har veiedag på Mandag.  Og det  hadde vært flott om jeg også hadde kunnet fått vært med dere her og fått litt motivasjon og oppmuntring +råd.??

Hadde satt pris på det. :)

Jeg har vært så veldig glad i kaker,vafler og potetgull jeg da. MEN nå er det slutt.

Og har vell ikke vært så veldig flink til å trene eller være i aktivitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...