Gå til innhold

Ikke gi opp!


Anbefalte innlegg

Dette er en oppfordring til meg selv. Og kanskje det er noen andre som trenger den også.

I utgangspunktet er jeg nok i en litt annen situasjon enn de fleste andre her på forumet. Jeg har et lite handicap som gjør at jeg ikke kan bevege meg som jeg ønsker. Det er gange som er min form for trim. Men med den varme sommeren vi har,  blir det lite uteaktivitet. Dessuten bor jeg ikke i Norge, og det tok faktisk noen år før jeg fant ut av matvarene her. Merkingen av ingredienser og kalorier er mye bedre i Norge.

Jeg er ganske stolt av at jeg klarte å gå ned 10 kg fra begynnelsen av januar til slutten av mai. Jeg brukte dagboken min hos Grete Roede og noterte hvert bidige gram til hvert eneste måltid. Jeg jukset riktignok litt med navnene på en god del av matvarene, siden de ikke finnes i listen. Men jeg tok det som var nærmest i næringsinnhold. Og når resultatet var 10 kg vektreduksjon hos meg, var jeg jo ikke helt på avveier. Det som overrasket meg mest, var at jeg rett som det var måtte spise litt ekstra om kvelden for å få i meg nok! En koselig overraskelse som jeg nøt med glede! ?

Og så kom ferien. Jeg følte meg som et nytt menneske med nye klar og "ny" kropp da vi reiste til Norge 1. juni. En hel måned var vi der. Og det er ingen andre steder softisen smaker så godt som i Norge! ? Og med flere bursdager og jubileer, lot ikke de negative resultatene vente med å vise seg. Nå har vi startet på august, og i løpet av de to siste måneden har jeg lagt på meg tre kilo igjen! Skrekk og gru! Men jeg har kost meg, altså! Kost meg skikkelig! Og egentlig hadde jeg ikke så veldig dårlig samvittighet heller, for jeg visste at dette klarer jeg å ta inn igjen. ?

 I dag startet en ny måned. Og jeg logget meg inn i forumet for aller første gang. Jeg begynte dagen med ny frisk og med å notere hva jeg har spist. Og dermed sier jeg: Ikke gi opp! ?

 

 

 

Endret av Swissie
La til litt forklarende tekst
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo der den store forskjellen ligger - om man klarer å ta seg inn igjen med en gang eller om ferieutskeielsen fortsetter i måneder og år etterpå! Og kjempeviktig som du sier å ikke gi opp når vekten viser et tall man hadde bestemt seg for å være ferdig med. Heier på deg - har du klart ti kilo i vår, så klarer du absolutt de siste tre en gang til!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk, Fuglesang! :)

I dag er det tredje dagen av mitt nye fortsett. Og hittil har det gått bra :D  For meg er det viktig å spise mye fiber, så etter sommerens utskeielser med mye hvitt brød, bakte jeg knekkebrød på onsdag. Det er flere år siden jeg sist bakte knekkebrød, og jeg hadde faktisk glemt hvor fantastisk godt det hjemmebakte er.

Det har blitt veldig lite turgåing på meg nå i sommerheten. Her ligger temperaturen jevnt mellom 34 og 40 grader, og det er for mye for meg! Jeg vet at det også i Norge er veldig varmt i år, så vi er ikke aleine om å stønne over det, vi som bor lenger sør i Europa. Men i går kveld tok min mann og jeg oss en halvtimes tur før vi gikk og la oss. På grunn av handicapet mitt er jeg avhengig av å ha en hånd å holde i, iallfall når det er mørkt. Jeg sov bedre i natt enn på lenge. Så en sein kveldstur var ingen dum idé.
Nå har jeg satt grov rundstykkedeig, så nå er helgefrokosten sikret. :)
God helg til alle dere som kjemper samme kampen som meg! Dette greier vi! ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...