Gjest Nedigjen Skrevet Januar 23, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 23, 2007 Skal ha spaghetti bolognese (med ganske mye grønnsaker i sausen) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet Januar 23, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 23, 2007 Jeg blir så inspirert av all denne fiskespisingen. Da tar jeg laks i dag . Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Positiva Skrevet Januar 23, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 23, 2007 Hos oss har vi hatt strimlet kyllingfilet, godt krydret, i pitabrød med salat, paprika og agurk. Dessert blir fruktsalat med en dæsj vanilje-kesam...har fått dilla... Bente Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Spinny Skrevet Januar 23, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 23, 2007 De siste dagene har vi hatt wok, lasagne, kylling i sursøt-saus med ris, grønnsakssuppe og laksefilet i folie med urter og olivenolje + poteter og grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest snobet Skrevet Januar 24, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 24, 2007 idag blir det hjemmelaget schnitzel av edelgris,panert med egg mel,krydder og rasp-servert med hvitløkspotetmos og erter.mmm Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Januar 24, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 24, 2007 Her blir det ovnsbakt rødspette med potet, gulrot og brokkoli og en lys urtesaus. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Constance Skrevet Januar 24, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 24, 2007 I dag skal vi ha Prior kjøttpudding, ferske rundstykker, stekte potetbåter, stekt sopp, asparges og masse salat:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Spinny Skrevet Januar 24, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 24, 2007 Her ble det Brits gryte (GR-oppskrift her på siden) med fullkornspasta og salat! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Constance Skrevet Januar 30, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 30, 2007 I dag er det tirsdag, og fiskedag hjemme hos oss. Vi skal ha makrell med poteter, agurk, rømme(kolle) og salat. Nam:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nanny Skrevet Januar 30, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 30, 2007 Middags menyen for uke 4 er som følger: Fiskesuppe m/fiskeboller og grovt brød Hjemmelaget kålrotstappe m/pølser Hjemmelaget lasagne m/karbonadedeig og salat Torsk m/poteter og grønnsaker Kyllingtaco m/salat Risengrynsgrøt Kalkunfilet m/poteter og grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Januar 30, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 30, 2007 I går serverte Herr Luna ovnsbakt laks med poteter, dampete grønnsaker og salat. I dag vet jeg ikke hva han serverer - alt etter hva han finner i ferskdisken i lokalbutikken på veien hjem. Håper på fersk pasta med kamskjell *slikker meg rundt munnen*. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Januar 30, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 30, 2007 Som den superhusmoren jeg er smørte jeg sammen hjemmelagde kjøttkaker (av 50/50 kyllingkjøttdeig og karbonadedeig) med brun saus, poteter og grønnsaker på 30 minutter i dag. Var hjemme fra jobb kvart over 4 og maten sto på bordet i det samboeren min kom hjem. Han er jammen heldig Og nå står han og rydder kjøkkenet vasker opp.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flettemette Skrevet Januar 30, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 30, 2007 Idag var det ganske tomt i kjøleskapet, noen kokte poteter fra igår bare, men fant frosne grønnsaker, torskeblokk og bacon i fryser`n!Freste potetene og grønnsakene i litt olje i panna, la fiskeskiver oppå og lot det trekke litt. Krydret litt og serverte med sprøstekt, avrent bacon på toppen. Det var hurtig, billig, godt og sunt! Fisk er godt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fridamor Skrevet Januar 31, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2007 Jeg stekte kyllingbiter i panna. Helte over en boks kokosmelk og 1 ts. kyllingbuljong. Surret i 5 min. Saltet og pepret. En pakke med wok-grønnsaker oppi. Kokte i 5 min. til. Klemte litt sitronsaft over. Skulle egentlig være lime, saft og revet skall, men det hadde de ikke på Prix'n! Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest cloetta Skrevet Januar 31, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2007 vi skal ha pølse og potetgrateng med purre..egen oppskrift;-) namnam... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flettemette Skrevet Januar 31, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2007 Hei! Idag ble det gryterett av svensk karbonadedeig, løk, paprika, sjampinjong, tomater og fullkornsskruer til. Helt greit på en onsdag!(jeg gleder meg til neste fiskemåltid jeg da!) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Linduskarmen Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 i dag blir det kjøttboller av kalkun med poteter og grønnsaker til....nam nam.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 I går laget jeg ovnsbakt laksefilet (i folie) med preset lime, hvitløk, litt pepper og persille - serverte med hjemmelaget potetmos (bruker mager kesam i stedenfor melk og smør) og salat. I dag tenkte jeg å ha seibiff med revet gulrot (blander inn presset sitron + yog. nat.), potet og det blir vel salat først, tenker jeg . Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 Laksefilet med potet og diverse grønnsaker i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest honey Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 Her blir det også laksefileter (stekte)sammen med poteter, brokkoli og mais. Kjempegodt,og må ha det en gang i uka:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 I går ovnsbakt sverdfiskkoteletter med mangochutney, pilaffris, dampete grønnsaker og salat. I dag blir det stekt kyllingfilet med tilbehør (grønnsaker/ris/salat). Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flettemette Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 Gammeldags mat idag: spekesild m. løk, rødbeter, lettrømme(ørlite grann) og kokte poteter!Godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest minimeinme Skrevet Februar 1, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 1, 2007 Laksewok til 1 (sulten) person: 2 frosne laksefileter (Findus e.l.) Frossen wok-blanding, så mye du orker Litt (100 g kanskje? Har ikke veid) eggnudler Legg de frosne laksefiletene i steikeovnen, gjerne rett i kald ovn. Sett deg i godstolen og slapp av i 15-20 minutts tid. (Hvis du vil, kan du bruke kvarteret til å gjøre retten enda sunnere ved å skjære opp friske grønnsaker fremfor wok-blanding.) Varm deretter opp wok-panna (jeg bruker en skikkelig jernpanne, synes det funker best) til den blir god & varm - full guffe. Ha oppi en liten spiseskje sunn olje som tåler høy temperatur (ikke olivenolje, jeg bruker raps). Kok nudlene i en egen kasserolle et par minutt, evt. i tildekket skål i mikro. Haell wokblandingen i panna, fres til passelig stekt (3-4 min. kanskje?), deretter en skvett med matfløte (jeg bruker kanskje 1/4 liten boks). Krydre med salt, pepper og chillipulver. (Sikkert masse annet krydder som kan være like godt) Rør inn nudlene og legg laksebitene delikat til på toppen. Voila! Middag med 10 minutts aktiv innsats på kjøkkenet :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet Februar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 5, 2007 Lørdag: helstekt svinefilet med hasselbakte poteter, grønnsaker. Søndag laget jeg den gode elg-gryten, og her kommer oppskriften (selvkomponert - så det blir sånn ca mål): 500 gr elgskarv (kr 65 Rema-1000) 2 løk 2 fedd hvitløk 2 dl vann 2 dl ekstra lett skummet melk 1 1/2 dl rømmekolle 2 ss lett solbærsyltetøy 4 skriver brunost 1 ts timian 1 ts rosmarin 1 ss mørk buljong 1/2 ts pepper 2 dråper chiliolje Stek løk og elgskarv, press hvitløk og ta i krydder, hell over vann + melk og la det putre i ca 45 min. Ta i rømmekolle, syltetøy og brunost - server. Jeg laget potetmos til og dampet grønnsaker - nam, nam...... Hele gryteretten ca. 950 kcal Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lupi Skrevet Februar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 5, 2007 Laksewok til 1 (sulten) person: 2 frosne laksefileter (Findus e.l.) Frossen wok-blanding' date=' så mye du orker Litt (100 g kanskje? Har ikke veid) eggnudler Legg de frosne laksefiletene i steikeovnen, gjerne rett i kald ovn. Sett deg i godstolen og slapp av i 15-20 minutts tid. (Hvis du vil, kan du bruke kvarteret til å gjøre retten enda sunnere ved å skjære opp friske grønnsaker fremfor wok-blanding.) Varm deretter opp wok-panna (jeg bruker en skikkelig jernpanne, synes det funker best) til den blir god & varm - full guffe. Ha oppi en liten spiseskje sunn olje som tåler høy temperatur (ikke olivenolje, jeg bruker raps). Kok nudlene i en egen kasserolle et par minutt, evt. i tildekket skål i mikro. Haell wokblandingen i panna, fres til passelig stekt (3-4 min. kanskje?), deretter en skvett med matfløte (jeg bruker kanskje 1/4 liten boks). Krydre med salt, pepper og chillipulver. (Sikkert masse annet krydder som kan være like godt) Rør inn nudlene og legg laksebitene delikat til på toppen. Voila! Middag med 10 minutts aktiv innsats på kjøkkenet :-)[/quote'] Godt tips! Dette høres ut som noe for meg... Men hva er forskjellen på eggnudler og vanlige nudler? Noen som vet? Både smaks- og kalorimessig. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar