Gjest oslojente76 Skrevet Juni 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 14, 2007 Her kommer en utrolig god fiskeoppskrift Ørret eller laks i skiver (ca en per person) sitron frisk timian gulrot vårløk ekstra virgin olivenolje salt og pepper Salte og pepre fisken litt på hver side, legg den i et stykke aluminiumsfolie, ha presset sitronsaft over, skjær gulroten i passe tynne og lange staver, skjær vårløken (kan også bruke purre, men vårløk er bedre) i skiver/ringer og legg grønnsakene rundt fisken. Hell tilslutt litt god ekstra virgin olivenolje over og legg på en god kvist frisk timian. Sett i ovnen på 200 grader i ca 10-15 minutter. Hvis du setter på poteter først, blir potetene ferdig samtidig med fisken. Servèr i folie, med poteten oppi. Grønnsakene skal være litt harde, ikke helt myke og gjennomkokte. God appetitt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fridamor Skrevet Juni 17, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 17, 2007 Har ikke regnet på kaloriinnholdet, men jeg har laget en magrere variant av potetsalat.... Kokte poteter i terninger små, lettkokte blomkålbuketter en purre eller litt vårløk sylteagurk skåret i små terninger Dressing: 1 boks mager kesam halv tube Vita lettmajones lake fra sylteagurken Jeg har slumpet litt da.... Potetsalaten falt iallfall i smak! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest niama Skrevet Juni 17, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 17, 2007 Kyllingsalat med pesto Usikker på nøyaktig mengde per person. Salat: Grillet kylling Kokte pastaskruer Hermetisk mais Paprika Agurk Ananas Purreløk ''Dressing'': Kesam Pesto og krydder etter smak Pastaen kokes etter anvisning på pakken, og kyllingen renskes. Så er det egentlig bare å skjære opp grønnsakene og ha det sammen med resten, før dressingen helles over og blandes godt inn. Server gjerne med nylagede rundstykker/scones. Kjempeenkelt og kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Grethe42 Skrevet Juni 17, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 17, 2007 Scampi-forrett (til 4) 30 frosne scampi tines i kjøleskapet og skrelles 1/2 rød chili, 4 hvitløkskløfter og et par cm ingefær kuttes smått 1. ha ca 1 ss olje i stekepanna 2. legg i scampiene, salt lett 3. snu dem etter et minutt, ha i chili, hvitløk, ingefær 4. Stek dem videre ca 1 min (til de er jevnt rosa) 5. fordeles på 4 skåler. Drypp evnt søt chilisaus over Rekeforrett/reketapas 1 boks ferdigrensede reker skylles (eller ferske/frosne skrelles) 1/2 rød chili, 4 hvitløkskløfter og litt persille kuttes reker og grønnsaker legges i en liten plastpose. Ha i ca 2 ss olje. Mariner rekeblandingen i kjøleskapet ca en time eller mer. Blåskjell 1 nett blåskjell renses. Skjell som ikke lukker seg under rennende vann kastes. 2 selleristenger, 1/2 løk, persille, 2 hvitløkskløfter, 1 gulrot kuttes i biter 1. Varm ca 2 ss olje i en dyp gryte 2. legg i grønnsakene og la løken bli blank. Som variasjon kan man ha i karripulver 3. hell i 1 dl hvitvin eller 1 dl buljong eller 1 dl matfløte + salt og pepper 4. legg i blåskellene og legg på lokk. dampes ved middels varme 5. vend flere ganger slik at de ferdige skjellene nederst kommer på toppen og de uferdige nederst 6. blåskjellene er ferdige når alle har åpnet seg. Ikke spis de som ikke er åpne. Rask kyllingrett 1. stek en pakke ferdige kyllingstrimler i 1 ss olje 2. tilsett finhakket hvitløk og rød chili 3. lag salat av salathode, agurk, mais, tomat, løk... 4. varm ferdigkrydrede pitabrød i ovnen 4 min Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jeanette Roede Skrevet Juni 18, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet Juni 18, 2007 Hei dere! Tusen takk for så utrolig mange og ikke minst spennende oppskrifter! Jeg gleder meg til å se nærmere på dem, og prøve noen av dem! Det er en god idé å dele oppskrifter. Jeg kjenner jeg går helt tom for ideer i blant, særlig i travle perioder med mye å gjøre på jobben og mye program på kveldene. Dette er en super inspirasjonskilde - og det blir nok en skikkelig bra bok! Fortsett å dele de sunne favorittoppskriftene deres! Hilsen Jeanette Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Juni 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 18, 2007 Hei.Her har jeg oppskrift på ei eplekake jeg fant i et blad.Veldig god og ikke så verst på kalorier. 3 dl.skummet melk 50 gr.havregryn 225 gr.hvetemel 1 ss.bakepulver 100 gr.rosiner 75 gr.sukker 1-2 ss.kanel 75 gr.tørkede epler(jeg veide opp 75 gram epler og lot dem bare ligge på benken en stund,fungerer like fint med "rå" epler som tørkede.) 75 gr.honning 50 gr.mandelflak 1 egg 1/4 dl.olje Hell melken over havregrynene og la de trekke i 15 min.Bland hvetemel,bakepulver,rosiner,kanel,sukker og epler.Rør havregryn-og melkeblandingen sammen med honning,halvparten av mandlene,egg og olje. Ha deigen i ei smurt og kledd brødform på 1 1/2 liter.Dryss resten av mandelflakene over.Stekes ved 180 grader i ca.45 min.på nederste rille i ovnen.Kjenn med kakenål om den er ferdig.Avkjøl,skjær i skiver og oppbevar i kjøleskap.Den holder seg i kjøleskap en ukes tid.Kaka gir 20 stykker,hvert stykke inneholder i underkant av 110 kalorier og smaker snaskens! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lite Skrevet Juni 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 19, 2007 Denne lærte jeg å lage når jeg jobbet i Tyrkia. De kalte retten Menemen, men tror den finnes under mange navn. 4 lyse grønne paprika(de har form som store chilli, er lysegrønne og ikke sterke) 6-8 tomater 3-4 egg olivenolje salt Tomater og paprika skjæres i store biter. Bruk dyp stekepanne. Ha i olivenolje og la putre under lokk i 10min. Smak til med salt. Ha i eggene og rør rundt. La koke i ca 5min til, rør om av og til. Serveres med brød. (kan ha litt fetaost oppi om man ønsker det) Passer fint til lunsj eller middag, og tar bare 20 min å lage. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vivax Skrevet Juni 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 19, 2007 Hei.. For å få i meg melkekvoten bruker jeg smootie en del som mellommåltid... Her er min favoritt som har blitt til etterhvert som jeg har prøvd meg frem.. Dette gir ca 2 porsjoner og 1-2 is 1 Banan ca 3 dl frossen frukt (jeg bruker en pose jeg kjøper i store porsjoner hos Mega, inneholder fersken, drue, ananas og masse melon) Hvis jeg har drue som begynner å bli dårlig havner også disse i 1 boks Yoghurt med kokossmak (annen yoghurt kan selvfølgelig brukes, men dette er min favoritt) 1 ts maltekstrakt ca 3 dl eplenektar (den letteste du finner) Hvis for tykk kan du tilsette vann, hvis for tynn bruk isbiter. Kjør først banan og tilsett malt. Når dette er blandet tilsetter jeg resten etter tur. Eplenektar til slutt. Synes du dette blir for surt for deg kan du tilsette splenda for å få den søtere, men malt og banan gir som regel nok søtsmak. Skal du servere denne som dessert pynt med fersk ananas og server i høye glass med isbiter. Finner dette som et kjempegodt mellommåltid på de dager jeg skal kose meg, og siden dette blir en del blir det også en eller to is som går i fryseren av samme miks. Dermed har jeg også en herlig dessert når dette frister.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Streberen Skrevet Juni 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 19, 2007 Veldig magert! Har prøvet med lyr, sei, torsk og steinbit. Strø på litt revet parmesan og litt strøbrød. Sett i ovnen og gratiner til fisken er fast (200 grader i 20 min?). For dem som ikke skal ha "helmagert" kan man ha en kvart teskje smør på hver filet bit for ekstra smak. En bit ca 150 g. Jeg spiser av og til to! Hvis du bruker torskefilet, blir den fastere og bedere om du salter fileten om morgenen. Tilbehør: Kokte mandelpoteter og grønne grønnsaker (asparges, brokkoli, asaprgesbønner), - hver for seg eller samlet. Det blir litt kraft/saus i pannen etter bakingen i ovnen. Veldig godt! Hilsen Nina Fisken kan gratineres med strøost og sennep, pesto, chilisaus og kanskje hva som helst?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest matti Skrevet Juni 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 19, 2007 Denne smoothien er min favoritt: - litt eplejuice i bunnen av blenderen - ca 2 håndfulle frosne røde bær - 1/2 banan - 1/3 beger Sans Vaniljeyoughurt 0,1 % (stort beger) Sper med litt eplejuice hvis jeg ser at det blir for tjukt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kiki9 Skrevet Juni 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 25, 2007 Dette er en let og god middag for 1.peson, og kan jo enkelt gjøres om til flere... 50 g ukokt naturris økologisk kokes ca 50-60 min, uten salt. 100 g kylling brystfilet 200 g thaiwok grønnsaker eller lign' 2-3 spsk kokos melk karry,salt og pepper etter smak. Mens risen koker, skjærer du kyllingen i strimler, sterker det i olje/flytende vita tilsetter karry,salt og peper, la det steke inn, så smaken kommer frem. Tilsett deretter kokosmelken, og la det simre litt- Tilsett så grønnsakerne, og la dem bli møre og bra. Til slut bland i risen, og smak evt til.. Håper det smaker ;-)) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Egrimerlot Skrevet Juni 26, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 26, 2007 VAFLER 4 egg (str M) 1 liter Skummet melk 3,5 dl Havregryn 2 dl Hvetemel Kardemomme 5 gr flytende søtning 14 plater 135 kcal pr plate Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
potetgullet Skrevet Juli 2, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 2, 2007 Sender over oppskrift på hvalgryte.( 3 porsjoner) 400 g hvalkjøtt skjæres i terninger, saltes og peppres (Grovmalt pepper) brunes i en gryte sprayet med formfett 1liter vann helles over 450 g potet skjæres i terninger og has i gryta 350 g kålrot skjæres i terninger og has i gryta 250 g gulrot skjæres i skiver og has i gryta 10 cm purre skjæres i ringer og has i gryta persilleblad litt hakket grønn persille setter fin farge og smak Det hele kokes til poteter og kålrot har most seg til en slags lapskaus.Smakes evt til med LITT mer salt og pepper. Serveres evt med litt tyttebærsyltetøy. Kaloriinnhold innkl.grønnsaker blir ca.330kcal pr. porsjon. Kalorimengde for evt. tyttebærsyltetøy kommer i tillegg. (Har sendt inn oppskriften tidligere, når jeg var med på internettkurs.) Håper denne kan falle i smak hos fler. Her hjemme falt den i smak både hos min mann, min datter på 12 år og meg selv. Gryta er mettende. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nena Skrevet Juli 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 3, 2007 Hei, her følger oppskriften på min lune kyllingsalat. Den er selvkomponert og jeg har fått mye ros for den. Jeg spesifiserer ikke mengde på annet enn selve marinaden da dette avhenger litt om det er den eneste retten eller om den serveres sammen med andre retter. Marinaden holder til en salat for 2-3 personer, det avhenger av hvor mye sopp du vil ha med. Du trenger; Champinjong Kylling Pinjekjerner Ingredienser til en salatbolle Marinade til champinjong; 2 ss balsamico (= 30 ml) 1 ss sitronsaft Smak til med salt, pepper, sukker eller noen dråper søtningsstoff samt basilikum. Tynn ut med noen desiliter vann, smak litt underveis slik at den ikke blir for tynn... Start med å legge skivede champinjonger i en marinade noen timer før du skal servere maten. Rør gjerne litt i soppen noen ganger slik at alle bitene blir gjennomtrukket. Stek soppen i stekepannen på middels varme, legg de deretter over i et fat slik at de holder seg varme. Kylling/kyllingfilet deles i små biter, krydre de gjerne med et litt spennende kyllingkrydder - det finnes mange forskjellige varianter som er svake eller sterke. Stek kyllingen i stekepannen til den er pent gyllenbrun og gjennomstekt, legg bitene deretter sammen med champinjongen slik at det de holder seg varme, f.eks. i stekepannen med lokk over. Rist noen pinjekjerner i stekepannen på middels/svak varme til de er gyllenbrune, la de også holde seg varme sammen med kylling og champinjong. Lag en salatbolle etter smak, f.eks. med isbergssalat, ruccola salat, agurk, tomat, mais, paprika og litt fetaost. De varme ingridiensene blandes i salaten, men pass på at det ikke er for varmt, denne salaten skal serveres luuuun. Salaten passer perfekt som sommermat, enten den serveres alene eller med litt brød ved siden av. Sammen med et glass rosèvin en varm lørdagskveld er den heller ikke å forakte..... Ha en riktig god sommer ! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
R1970 Skrevet Juli 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 3, 2007 Dette er min favoritt på grillen og jeg serverer det ofte til sommerselskapene: Skjær store terninger av kyllingfilet og la det trekke en times tid i en marinade av presset hvitløk, litt sitron, noen spiseskjeer olivenolje, friske krydderurter og litt salt og pepper. Del grønnsaker i store terninger. Bare fantasien setter grenser her. Jeg bruker ofte sjampinjong rød løk, paprika(div farger), mais og squasj. Tre grønnsaker og kyllinkjøtt lagvis på grillspyd ut fra smak og estetisk farge sans( jeg liker at det ser pent ut). La feks gjestene selv lage sine favoritt spyd. og legg dem på grillen noen minutter på hver side. Til barna kjøper jeg ofte inn kyllingkjøttboller. (et alternativ til pølsene) Deres favoritt er gjerne mais(jeg velger da ofte hermetiske mais, det går fortere og kyllingboller og mais trener bare å varmes lett på grillen) Tilbehør: Bakte poteter på grillen. Tips til raskere baketid: Stikk lange spiker gjennom potetene før de pakkes i folie. Spikerene leder varmen slik at potetene raskere blir gjennomkokt. NB ta ut spikerene før de serveres! Legg også tomater, sjampinjong, løk i folie på grillen. Kjempegodt tilbehør! Min favoritt salat: rukkola og div andre salater, sukkererter og asparges(lett dampet)cherry tomater og avokao. Litt rød løk er godt men kan sløyfes hvis man vil ha en mild salat. Litt olivenolje Zatziki la naturell yoghurt renne gjennom et tørkle el for å få en tykkere konsistens. rasp en hel agurk og la stå litt. legg det i et dørslag el så vannet renner av. Press ca 2 fedd hvitløk. Bland avrent yoghurt, agurk og hvitløk og litt pepper sammen. La det stå en stund i kjøleskapet før servering slik at smaken setter seg. Server gjerne godt brød til. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
R1970 Skrevet Juli 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 3, 2007 Dette er oppskrift til 3 brød i 2 liters former: 1,3 kg fin sammalt hvetemel 0,2 kg hvete helkorn 0,2 kg fin sammalt rug 0,9 liter kli 2 ts salt 1 dl linfrø 1 dl solsikkefrø 75 g gjær 1,8 l vann Bland ingrediensene til en deig og hev i 30 minutter. Deigen "slås" ned og heves 20 minutter til. Spray formene m formspray "Hell" deigen (den er ganske løs) i formene og stek i 50-60 minutter på 220 grader Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest thula Skrevet Juli 4, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 4, 2007 Kok fullkornspasta for seg selv.. Kutt: 1 løk 1 rød paprika 5 ferske champinjonger 1 boks hermetisk kylling (boksen ser ut som bogskinke) Fres dette i pannen, og ha den ferdigkokte pastan over. Tilsett litt over en halv boks creme fraische og masse pepper. Server med salat og hvitløksbaguett. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest thula Skrevet Juli 4, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 4, 2007 Hei jeg lurte på om du eller Roede vet hvor mange kalorier det blir i en sånn muffin? QUOTE=aviendha]12 store muffinsformer, eller muffinsbrett 200°C ca. 30 min 2 egg 1 dl honning 1 dl vegetabilsk olje 4 1/2 dl revet eple 4 1/2 dl sammalt fint hvetemel 5 dl hvetekli (det er også godt å bytte ut litt av det med havregryn) 2 ts bakepulver 2 ts kanel rosiner og hakka mandler Pisk egg, og ha i olje, honning og eple. Bland sammen alt det tørre og ha i røra. Eventuelt ha i vann viss røra blir for tjukk. Fordel røra i formene, og stek til muffinsene er stekt i midten. Veldig gode, grove og mettendes! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vedtre Skrevet Juli 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 5, 2007 Denne salaten laget min 14 år gamle niese til middag i dag: 1 pakke ferdig kuttet salat 1 pakke salatkjøtt av kylling 1 rød paprika 1/2 rødløk 1 boks ananas (4 ringer) 1 liten boks mais Bland alt i ei skål, serveres med grove hvitløksbaguetter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest pav Skrevet Juli 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 12, 2007 Min favoritt dersom en skal invitere gjester på grilling: Helgrillet indrefilet (eller ytrefilet) av okse: Indre/ytrefilet mengde beregnes ut fra antall personer Soltørkede tomater finhakkes (masse) Fersk basilikum (en plante) finhakkes og blandes med tomatene. Dette legges på indre/ytrefilet i et tykt lag. Hele fileten med tomat/basilikumsrøren pakkes inn i mager spekeskinke. Legges så på grillen, pass på at ikke den er for varm. Grilles til den er passe rosa i midten. Som tilbehør har jeg en grønn salat med masse godt i, samt en lun potetsalat Lun potetsalat: Bruk nye poteter, gjerne så små som mulig, vask dem godt og kok dem, del de største. Mens potetene koker hakkes: 2 avokado 2-3 vårløk Avokado og vårløk blandes med rucculasalat, fersk basilikum og pinjekjerner. Litt sitronsaft presses over. Når potetene er ferdig kokt blandes de med resten og sereveres umiddelbart. Smak til med litt salt og pepper. Potetsalaten skal være varm når den serveres. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Toril2012 Skrevet Juli 15, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 15, 2007 vet du hvor mange kcal det blir pr. muffins? Tusen takk.. 12 store muffinsformer' date=' eller muffinsbrett200°C ca. 30 min 2 egg 1 dl honning 1 dl vegetabilsk olje 4 1/2 dl revet eple 4 1/2 dl sammalt fint hvetemel 5 dl hvetekli (det er også godt å bytte ut litt av det med havregryn) 2 ts bakepulver 2 ts kanel rosiner og hakka mandler Pisk egg, og ha i olje, honning og eple. Bland sammen alt det tørre og ha i røra. Eventuelt ha i vann viss røra blir for tjukk. Fordel røra i formene, og stek til muffinsene er stekt i midten. Veldig gode, grove og mettendes! [/quote'] Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lilleblimindre Skrevet Juli 16, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 16, 2007 Chicken pot pie á la meg som aldri egentlig har smakt chicken pot pie! Jeg googlet og forsket, og lagde denne oppskrifta i dag (og paien), og det ble kjempeyum Lokk: 130 g mel (fibra fullkornshvetemel, blir nok noe mindre kcal med sammalt hvete) 100 g mager kesam 40 g vita hjertegod lettmargarin 2 ss vann 0,5 ts salt Bland ingrediense, kna til en deig, sett i kjøleskapet i 30 minutter. Fyll: 500 g kremet kyllingsuppe m/ mais og vårløk (1/5 suppepose 4 dl vann 1 dl lettmelk) 320 g hermetisk kylling, ternia 350 g amerikansk blanding (frossen grønnsaksblanding med gulrot, erter og mais) 135 g vårløk 20 g stangselleri Kok suppa, steik kylling, og ha kyllingen i suppa. Damp 350 gram amerikansk blanding i 3 minutter. Stek vårløk og stangselleri. Bland alle ingrediensene. Bli pai: Ha fyllet i en paiform, kjevle ut deigen på et bakepapir, og legg det over fyllet. Lag noen hull i midten og stikk med gaffel. Steik på 200 grader, midterste rille, i 15 minutter. Blir1318 gram, med 1376 kcal. 104 kcal per 100 gram. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
potetgullet Skrevet Juli 16, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 16, 2007 6-10 middels store Chaminjong 1 stk Løk 0,5 stk Rødløk Sopp og løk varmes lett i stekepanne som er sprayet med formfett. 1/2 boks hermetiske tomater Helles over løk og sopp, la det surre litt. 2 dl ekstra lettmelk Helles over det hele og kokes noen få min. Saltes og peppres etter smak. 2 ss hvetemel Ristes med litt vann og has i stuingen. Kokes videre. Sett evt. til litt mer Væske i form av melk eller vann til ønsket tykkelse på stuingen. Dette er kjempegodt, metter godt og erstatter saus. Serveres f. eks til marinert kalkunbryst med poteter og salat eller kokte gulrøtter og grønne bønner. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest adel Skrevet Juli 17, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 17, 2007 Porsjon: 1, tid: ca 15 minutter: 50 g fullkornspasta (spaghetti eller penne) Et halvt eple (grønt blir best) i båter, deretter delt i to slik at bitene er forholdsvis store 1 tomat, kuttet på samme måte En halv gul løk (eller tilsvarende mengde annen løk) i 1,5 cm tykke skiver og deretter delt i to så man får mange "halvmåner". Sett på vann til pasta, godt saltet. Smelt littegrann smør i en panne, må ikke bli for varmt!! Dette er MEGET viktig under hele stekeprosessen. Tilsett løk, la mykne så vidt, tilsett epler og la det mykne videre i ca to minutter før tomat tilsettes. TIlsett pasta i vannet. La grønnsakene/frukten surre på under middels varme. Det skal kun mykne, ingenting skal brunes da dette gir en feil/ubehagelig smak. Skru varmen helt ned. Skjær skiver av ost, gjerne lett varianter og dekk pannen med dette. Risle 1-2ss extra virgin olivenolje over. Sett på lokk (lokket kan gjerne brukes hele tiden) og trekk pannen til side og la stå på en kald plate med lokket fortsatt på. Varmen smelter osten akkurat passe. Pastaen bør snart være ferdig, sile denne og bre over stekepanneinnholdet. Heeeeelt nydelig, billig, sunt og RASKT på travle hverdager Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MarianneE Skrevet Juli 20, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 20, 2007 Du trenger : tomat, gulrot paprika, basilikum ( frisk eller tørka) ( kinesiske) hvitløk og olivenolje. Jeg bruker nokså like mengder av hver , evt litt mer av tomat. Hakker de etter tur i bollen til stavmikseren, og siste runde er masse basilikum, ( kinesisk ) hvitløk og noen ss olivenolje. Dette heller jeg tilslutt over grønnsakene, og vips: så er den ferdig. Blir best om den får stå og trekke litt før servering Hos oss blir den aldri gammel, så jeg lager alltid store porsjoner Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar