Lillemor Skrevet Februar 4, 2014 Rapporter Share Skrevet Februar 4, 2014 Hvorfor er søtpotet "litt-mat"? Det er jo en grønnsak proppfull av blant annet A-vitamin/betakaroten. Burde ikke den vært en grønn "Ja"? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nickii Skrevet Februar 6, 2014 Rapporter Share Skrevet Februar 6, 2014 Det er nok fordi den inneholder en del mer kalorier pr 100 gram enn andre grønnsaker. Mye som er veldig sunt, men som man må begrense på grunn av at det er høyt kaloriinnhold i det. Ja-mat er mat man kan spise nærmest ubegrenset av fordi det ikke er spesielt kaloririkt, ikke bare fordi det er sunt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Katla Skrevet Februar 18, 2014 Rapporter Share Skrevet Februar 18, 2014 Man kan jo uansett spise mye av det! Fantastisk bra med ovnsbakte (smaker like godt kaldt) søtpoteter til en god, sunn og mettende lunsj. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
equilla Skrevet Februar 21, 2014 Rapporter Share Skrevet Februar 21, 2014 Apropo søtpotet: http://www.godt.no/#!/artikkel/22774244/dette-er-den-mest-undervurderte-groennsaken Ovnsbakt søtpotet er utrolig godt! Har også laget fløtegratinerte poteter med både søtpotet og vanlig potet. Også godt, men fløten gjør hele greia fort litt mer "usunn". Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå