Gå til innhold

JESS vil bli "lett på tråden"


Anbefalte innlegg

Da var kroppen veid! Naken kvinnfolk veide 72,9 på en mandags mårra, dvs 1,6 kg ned siste uka. Så nå er det bare 1 kg før juleakevitten er borte:-)

2,9 kg til mål...det høres så lite og så mye ut. Jeg vet det er sykt å si noe sånt, men jeg ser fremdeles ikke mållinja.

På en annen side er det kanskje greit at jeg ikke ser mål, for jeg vet jo at neste løp starter umiddelbart etterpå. Og det er vel mer et langdistanseløp. Leste ett sted at det tar ca 4 år å stabilisere vekta...

Jeg har jo vært med på mange slankeløp opp igjennom årene. De fleste ganger har jeg brutt før jeg nådde mål. Jeg har vel kommet i mål et par ganger, og da har jeg kastet meg ned rett over mållinja, feiret og fyllt godt på med energi- for kroppen har jo vært helt utslitt... a'la Bjørn Dæhli. Så etter et par måneder har nesten alt vært som før. Jeg er enda forbauset over at kroppen kan gå SÅ FORT opp i vekt. Pussig at ikke Bjørn Dæhli er tjukk:D

 

Dette var LITT, nå skal fokus tilbake på jobben.

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 912
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Det går virkelig bra det - når vi tar tak sånn umiddelbart. Kan vel ikke regne med at vi mister alt den første uka - men så mange ukene skal det ikke ta nei:D

 

Kjenner meg godt igjen i din slankehistorie - det er vi sikkert mange som gjør. Jeg har ikke tall på alle de gangene jeg har slanka meg - og mesteparten av disse har jeg stoppa når det var noen kilo igjen til jeg var helt i mål. Og i forsøket på å ta bort de resterende gikk jeg opp i stedet.

Så jeg sier som sant er at jeg har slanke meg tjukk. Man gikk ned en god del kilo - og så gikk man opp enda flere!!

 

Jeg har også forsøkt stabilisering a la Grete Roede - men falt av lasset leeenge før jeg var stabilisert.

 

Selvom det høres forferdelig lenge ut med 4 år - tror jeg nok det er sannheten - iallefall trenger vi mer enn noen måneder.

 

Så nå gjelder det å holde fokus - og skulle vi ramle av får vi klatre opp igjen. Ingen skam å snu sier nå jeg:)

 

Hurraforossklem fra Pandora

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Toja, for hilsen. Lykke til med deg også:-)

 

Pandora, jeg prøver å tenke at 4 år ikke er så veldig lenge. Hvis jeg ser tilbake i tid er det jammen ikke mye iallefall. Og så hører jeg jo folk sier at tiden går fortere og fortere jo eldre man blir, og plutselig er jeg 47,5 år år-og stabilisert:D

 

Det er noke viktig å tenke som deg, det er bare å reise seg igjen hvis man faller litt bakpå. For dette er jo LIVET, vi har jo slutta med disse evindelige slankekurene- ikke sant:D Så nå skal vi leve oss slank!

 

Det irriterer meg jo litt at jul og andre "hendelser";) slår slik ut på vekta, men hva kan vi gjøre? Kunne jo selvfølgelig ha avlyst hele greia men det blir jo stusselig i lengden. Forhåpentligvis tåler vi mer når vekta omsider er kommet på stell og kroppen har funnet seg tilrette med sitt nye fettinnhold.

 

I dag skal jeg på Spinn3!(75min)-da skal kcal få juling. Har prøvd det før, men nå er det lenge siden.

 

Ha en stålende dag!

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jess, svar helt ærlig når du er tilbake fra mega trimm!!! er du da bare sliten eller har du (man) vondt ?? beina? lår? kneer? dette er upløyd mark for meg og liker å vite ting :) hvor mye veide du da du begynnte med sådan form for trening??

 

nysgjerrige-kire

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Super bra Jess. I dag får kcal fart på seg. Er det rolig spinning i 75 min eller fullt kjør som ellers? jeg har vært på den spinningen vårt studio kaller langkjøring. det er i 1,5 t med en super instruktør. Men, det er restitusjonstrening og en skal ligge med en puls på ca 65-70%. Det er en herlig treningsstund, der en kan prate med en vennine under selv treningen:)

 

Krille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kire, jeg begynte på spinning da jeg var ca 100kg! Det er en grei treningsform også for de litt runde, vi kan sitte på sykkelen og det avlaster beina.

Husker at jeg grua meg fælt, var sikker på at det skulle bli en nær-døden-opplevelse. De første timene ble jeg skikkelig andpusten!! Litt stiv i lårene, og rumpa var vond/øm, både på den delen som sitter på setet og også i selve rumpemuskelen! Jeg kjøpte meg sykkelshorts med god polstring og det hjalp veldig.

Jeg var nok litt for hard med meg selv på de aller første timene. Jeg hadde nok tatt det roligere, satt meg litt mer ned & senket farta i starten hvis jeg skulle gjort dette om igjen.

Ei venninne sa til meg at jeg skulle kjøre 4 timer før jeg bestemte meg for hva jeg syntes, og det var et veldig godt råd. For time 1 og time 4 kan ikke sammenliknes!!!

Formen kommer utrolig fort, og det handler litt om å bli vant med sykkelen. F.eks kunne jeg glatt spinne 1 time mens jeg fremdeles ikke klarte å jogge i 10 minutter. Det var større terskel å komme i såpass form at "stram-opp", aerobic og BodyPump var grei trening for meg! Æresord!

Og så brenner du fort 5-700kcal på en time:D

 

Jeg er nå såpass vant med dette at jeg ikke er så veldig sliten etter en time. Jeg har ikke vondt ett eneste sted og får heller ikke gangsperre/stive muskler dagen etterpå! Hvis jeg kombinerer spinn + bodypump er jeg kjempesliten etterpå, nesten helt sjelven/matt. Og MÅ ha mat rett etterpå.

Slik trening sitter litt i dagen derpå, og jeg trener såpass hardt max 1g. pr uke.

 

 

Krille, spinn 3 er 75 min "full gass" med 2-3 pulstopper. De har også langkjøring her, men jeg den timen føltes så lang for meg. Den er bare 15 minutter lengre enn spinn3, men jeg holder av en eller annen grunn nesten ikke ut. Jeg burde nok hatt en venninne der, da hadde kanskje tiden gått fortere. Jeg er nok en som liker action.

Litt synd, for det er jo kjempefin trening, for det er veldig viktig med varisjon i intensitet. Så nå prøver jeg å gå tur minst en dag i løpet av uka for å få litt lavintensitetstrim.

 

 

Oiii, her ble det mye spinningprat.

 

Nå skal jeg straks hoppe i loppekassen, og i morgen begynner hold-vekten-kurset. Jeg gruer meg litt...

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære Nyaco, gamle venn!:-)

Du har all grunn til å være stolt av spinn1. Jeg går på slike timer også, og kjører meg ofte like sliten som på spinn2. Overgangen til spinn2 er ikke så veldig stor, så hvis du synes det går greit skal du bare prøve en slik time.

 

Du er også skikkelig flink, vi står på og gjør så godt vi kan. Og sliter oss mot vårt felles mål med tårer, blod og svette:D

Og en dæsj livsglede og optimisme!

 

Lykke til videre

Klem fra JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for din alltid herlige positivitet:)

 

Joda eg har tenkt på spinn2, den er bare 10 min lenger enn spinn1, så det er en mulighet:) Nå i det siste har det kun blitt turgåing på meg, men som vanlig skjerpings må til..

 

Idag har eg også telt maten til punkt og prikke, det har eg sikkert ikke gjort på et halvt år!! Så litt flink føler eg meg da..

 

Nå er det bare vannet igjen som må inn, og mer trening igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var første møtet på HV-kurs unnagjort. Vi var 3 stykker der, de 2 andre er nesten ferdig med hele HV. Hyggelige folk!:-)

Det er visst sånn at folk hopper på og av i HV, nye kommer inn, så det er visst ikke de samme hver gang?! En del av de som var der før jul hadde frosset HV for å fortsette på ned-i-vekt.

Jeg fikk beskjed om å gå opp 200kcal pr uke til jeg når mitt hverdagsforbruk på ca 2100. Dvs 2 uker. Jeg synes det var en dramatisk økning, så jeg har gjort et flertallsvedtak på at jeg øker med 100kcal - til 1800. Da skal jeg rent teoretisk gå ned 300gram pr uke.

Det var ikke rom for å diskutere meg og mitt, utover at alle fikk si litt om hvordan de hadde taklet jula. Jeg er nok bortskjemt med å ha så god "tumleplass" her inne, det første kursmøtet var ikke helt som her i vektklubben:D

Jeg fikk ei bok og den skal jeg fin-lese, har ikke sett i den enda- kanskje den gir meg ny viten og inspirasjon?

 

Jeg kjenner litt på at jeg ikke burde ha startet enda, det blir jo litt rart å forsøke stabilisering når jeg ikke er 100% ferdig. Jeg øker til 1800kcal i en mnd, så får jeg se hva jeg gjør etter neste møte. Jeg har jo forsåvidt fått ei grei vekt, er innenfor normal BMI, finner klær i vanlige butikker,...og så blir det jo værre å holde vekta hvis den blir FOR lav.

Fremdeles like forvirret, følg med i neste episode av forviklingar;D

 

I dag kjøpte jeg noe nytt: Kavli fullkornskjeks (i plastboks m/lokk a'la havrekjeks): 47kcal pr. stk- og den smakte godt:D

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

meget interessant lesning, jess. joda, følger med videre vet du, oss slipper du ikke av med uansett om du velger å gå på HV kurs eller ikke :)

 

akkurat det med hvor mye akkurat DU skal veie kan jeg jo ikke kommentere egentlig, det er vel bare du som vet, så lenge du ikke blir undervektig da. blir du det ska vi nok kjefte og smelle så du hører det! men 'vet' jo at du er for fornuftig til ikke å vite når nok er nok.

 

uansett, kjempeflott at du er der du er idag, har jobbet kjempebra og nå kan du kose deg med fullkornskjeksene dine med god samvittighet

 

onsdagskveld-hilsen fra kire

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg Jess :) Gratulerer med "nesten i mål" og HV kurs!!!! det er utrolig godt og lese :)

 

Du kom deg gjennom julen uten alt for store "men" også, det står det respekt av!!

 

Klem fra Vilde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først må jeg si - SUPERT at du hadde så god nedgang denne uka. Gledelig lesning, jess. Deretter: spennende at du er på HV. Jeg ser at du er ikke helt sikker på om du er helt klar enda, men som du sier så kan du prøve ei lita stund og så 'fryse', hvis det er slik det fungerer. Alternativt kan du vente en måneds tid eller to med å begynne. Men dette burde jeg jo ikke si, for du har sikkert tenkt tanken og du trenger ikke flere snurrerier i toppen angående dette. Du er jo ei vettug dame og jeg er sikker på at du finner ut av dette.

 

Tenk at nå er det jamen mindre enn 3 kilo igjen. Det er jo nesten utrolig. Så langt fram i tid det virka for ett år siden og vips er du her. Vel vips og vips...men tross alt. Jeg likte godt 4-årsperspektivet du satte opp tidligere her. Om 4 år, som tross alt ikke er en evighet selv om det noen ganger kan se slik ut, er sjansen stor for at denne livsstilen for alvor har festa seg hvis vi klarer å holde dette fokuset. Uansett hvor voksen man er når man er ferdig så har man forbedra sannsynligheten for et lengre liv og det med høyere livskvalitet, med mindre livskvalitet for det meste måles i å spise og drikke usunt.

 

Synd at du ikke fikk breia deg noe særlig på kurset. Godt å ha forumet da. Mange kloke folk som er villige til å dele tips og råd både her og på HV. Og så kan det kanskje tenkes at neste møtet blir annerledes også. Blir spennende å høre videre...:)

 

Ha en riktig god kveld og natt, jess! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest tittin86

Hei Jess.

Jeg har lest på tråden din nesten et år nå, vi begynte omtrent samtidig ifjor, men jeg har desverre falt av og henger et år etter deg:)

Jeg ser at du har god erfaring så jeg lurer på om jeg kan komme med et lite spörsmål. Hvor mye er det vanlig å gå opp under mensperioden..var nemlig en meget deppa meg som gikk på vekta i morges og hadde gått opp 200 gram. Forrige uke som var förste uka mi gikk jeg nemlig ned 2,5 kg og denne uka opp 200 gram, og jeg som ikke har rört noe sött og bare spist de rette tinga:S

Så, siden det ser ut som du kan det meste om slanking og har värt så utrolig flink dette året håper jeg du kan komme med et lite svar til meg:)

 

Hilsen fra Tittin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Smallgirl
Da var første møtet på HV-kurs unnagjort. Vi var 3 stykker der' date=' de 2 andre er nesten ferdig med hele HV. Hyggelige folk!:-)

Det er visst sånn at folk hopper på og av i HV, nye kommer inn, så det er visst ikke de samme hver gang?! En del av de som var der før jul hadde frosset HV for å fortsette på ned-i-vekt.

Jeg fikk beskjed om å gå opp 200kcal pr uke til jeg når mitt hverdagsforbruk på ca 2100. Dvs 2 uker. Jeg synes det var en dramatisk økning, så jeg har gjort et flertallsvedtak på at jeg øker med 100kcal - til 1800. Da skal jeg rent teoretisk gå ned 300gram pr uke.

Det var ikke rom for å diskutere meg og mitt, utover at alle fikk si litt om hvordan de hadde taklet jula. Jeg er nok bortskjemt med å ha så god "tumleplass" her inne, det første kursmøtet var ikke helt som her i vektklubben:D

Jeg fikk ei bok og den skal jeg fin-lese, har ikke sett i den enda- kanskje den gir meg ny viten og inspirasjon?

 

Jeg kjenner litt på at jeg ikke burde ha startet enda, det blir jo litt rart å forsøke stabilisering når jeg ikke er 100% ferdig. Jeg øker til 1800kcal i en mnd, så får jeg se hva jeg gjør etter neste møte. Jeg har jo forsåvidt fått ei grei vekt, er innenfor normal BMI, finner klær i vanlige butikker,...og så blir det jo værre å holde vekta hvis den blir FOR lav.

Fremdeles like forvirret, følg med i neste episode av forviklingar;D

 

I dag kjøpte jeg noe nytt: Kavli fullkornskjeks (i plastboks m/lokk a'la havrekjeks): 47kcal pr. stk- og den smakte godt:D

 

JESS[/quote']

 

Så da har du starta på HV kurs altså.

 

Og jeg ser du oppdaget at ikke det nødvendigvis er de samme som kommer igjen. det er det samme hos meg. Vi var rundt 10 første gangen jeg var på kurs, i går var vi fem. Noen har fryst HV kurset, noen er ferdige og noen har ramla av. Faktisk har det bare begynt ei ny dame siden jeg startet i april i fjor.

 

Det hørtes ut som du ble anbefalt en dramatisk økning i utgangspunktet. Visst det var meningen at du skulle komme opp i ditt hverdagsforbruk i løpet av 2 uker. da jeg begynte ( og jeg var jo komt ned i trivselvekta mi), fikk jeg beskjed om å øke med 100 kcal 1. uken, og heller ringevisst jeg fortsatte å gå ned, jeg fortsatte å gå ned i samme tempo, så jeg økte med 200 kcal den neste uken, for så å ikke øke noe igjen før etter neste kurskveld.

 

Jeg regner med at du muligens får litt mer tumleplass senere, enten det eller så er min kursleder veldig annerledes. På kurset i desember hadde jo jeg gått opp noe, så da fikk jeg bruke "stor" plass. Jeg trengte å tømme meg, og det skjønnte både kurslederen og de andre på kurset ( de hadde holdt seg ganske stabile). Mens i går var det de andre som brukte ( og trengte) tumleplassen, mens jeg holdt meg rimelig rolig. Det eneste var at kurslederen min spurte om jeg synes jeg hadde noen tips til andre om hvordan de skulle gripa an "juleflesket". Så dette vil jeg tro varierer veldig fremover.

 

Ønsker deg masse lykke til, med å stabilisere deg ned til ønskevekta :)

 

Klem fra Smallgirl

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det fart:D

 

Kire- det er visst ingen fare for at jeg skal forlate dere de første årene. Først skal jeg bruke 4 år på å få orden på mitt forhold til mat, deretter må jeg sikkert bruke 4 år til å avruses fra vektklubben. Jeg er ikke engang mentalt klar til å flytte tråden inn i HV-forumet, føler liksom at det er her jeg hører til.

 

Vilde- julenissen var nok ikke helt nådig, jeg fikk en pakke med 2,6kg flesk & vann hos han. Enda det ikke stod på ønskelista:-)

Godt å se deg her inne igjen! Jeg ser at det går veldig bra med deg, det er jo ørsmå svingninger du har hatt. Veldig imponerende at du har klart dette, vi trenger slike forbilder!

 

Skrulle- I dag tenker jeg at det var litt tullete av meg å begynne på hold vekten. For kropp og hode sier fremdeles NED. Jeg ble nok litt grepet av kurslederen som ablsolutt mente det var lurt å begynne nå. Ja, ja- jeg lærer sikkert noe underveis.

4 år er ikke så lenge i et helt liv. Og livet skal jo leves disse 4 årene også, det er jo nå jeg skal prøve å bli "normal". Ei av veteranene på HV-kurset i går snakket litt om dette med å bli normal, å få et normalt forhold til mat, å være fanget i GR osv. Hun hadde gått ned 40kg og hadde nå holdt vekta i 1,5 år. Det var så herlig å høre på henne, for hun mente prisen hun betalte (både penger og forsakelser) var utrolig liten i forhold til at hun hadde fått livet og selvtilliten tilbake.

Jeg tror det er kjempeviktig å få bort tanken på at det er synd i oss, stakkars oss som ikke får spise...Derimot er vi kjempeheldige som klarte å ta tak før livet var over!!!

 

Tittin86- Jeg har også vært her inne før. Det var jammen ikke bare artig å komme tilbake og se at de som holdt ut var kommet kjempelangt. Jeg vil bare si at øvelse gjør mester, denne gang har du STORE muligheter for å klare det!

Jeg har slanka meg mange nok ganger til å tørre å si det. Jeg slutta også å røyke 6 ganger før jeg SLUTTA.

Denne gangen, vet du! Neste år på denne tiden er det du som sitter her og hilser på nye fjes:-)

Jeg fikk "rørleggeren" til å montere inn hormonspiral for en del år siden, jeg har derfor ikke lenger mens eller merkbare hormonsvingninger. Jeg mener å ha lest at 1kg opp er normalt. Kanskje noen andre kan svare?

Da jeg var 100kg kunne vekta variere 2,5kg fra en kveld til neste morgen, nå varierer den som regel 1-1,5kg. Så jeg tror nok at jeg samler litt mindre vann nå.

Ser du er godt i gang, lykke til videre!

 

Tjokkebolla- jeg har nok både en vilje av stål,- og av smør....sukk

Når viljen er PÅ er det aldri noe problem, så er det bare det at enkelte dager er viljen borte. Ikke vet jeg hvor den har tatt veien, men HER er den iallefall ikke:D

Jeg ser heldigvis at det går rimelig greit selv om jeg spiser mye enkelte dager, det er nok snittet som teller til slutt. Og du har også hatt strålende resultater, så det vet du!

Kanskje 'viljen' er en enhet som flytter seg mellom oss, en dag hos meg, neste dag hos deg, en dag hos tittin86 osv?

 

Smallgirl- du har lært meg veldig mye! Takk for at du deler så raust

Kanskje derfor jeg ikke føler jeg lærte så veldig mye nytt på 1. kurskveld. Jeg følger heller din strategi, jeg vil ikke ha noen psykisk knekk nå fordi jeg går for fort frem. Og så gjør det jo ingenting om jeg går ned, jeg skal jo litt til ned før jeg er fornøyd uansett.

Kurslederen snakket jo litt om dette vektbeltet på 2kg, og at vi får ekstra oppfølging i 6 mnd hvis vi holder oss innenfor. Kanskje jeg går glipp av denne muligheten hvis jeg klarer å komme med ned de 3 siste kg? For da blir jo vekta UNDER vektbeltet. Det skal jeg spørre om neste gang.

Kurslederen hadde dårlig tid i går, ungene hennes var hjemme og hun måtte legge de. Kanskje derfor det ble litt amputert. Vi var jo bare 3stk, og det skulle tilsi god tid til hver enkelt- hvis det ikke kommer flere. Uansett hvordan det blir skal jeg nå fullføre kurset!

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ei uke er over og det er kanskje på tide stikke innom her igjen. Helgen har vært deilig, til tross for dugnadsjobbing lørdag og søndag. Jeg måtte gjøre litt om på treningsplanen min i går pga denne dugnaden, så jeg endte med 2 spinningtimer etter hverandre i går (spinn1+ spinn2) Det gav godt utslag på trimpoeng, men er vel egentlig ikke så veldig bra kombinasjon. Jeg ble litt stiv i nakken (!) før jeg ble ferdig. I dag rakk jeg en halvtimes joggetur før dugnaden, har også meldt meg på bodybalanse i kveld. Så jeg klarer visst å klore til meg ca 14 trimpoeng denne uka, noe jeg er veldig fornøyd med.

Vekta har omtrent ikke rikket seg denne uka. Jeg håper jo den kan krype noen hundre gram til i mårra, trim har vært intensivert de siste dagene. Matmessig har det gått noenlunde greit. Jeg skulle egentlig spise 1800kcal, men det har variert mellom 1450 og 1850. Jeg startet uka som SULTEN og MÅTTE spise 1850 for å roe meg selv. Og så har jeg redusert litt utover i uka, med bunn på 1450 i går. Jeg trives alltid best i helgene når det gjelder mat. Vi spiser da frokost til lunsj og har middag på kvelden, dette passer meg perfekt. Hverdagene er på ett vis for lange, jeg begynner å spise så tidlig at det er begrenset hva jeg har igjen til kvelds. Jeg vet jo at mange synes helgene er vanskelig, men jeg er heldigvis sånn konstruert at jeg fint klarer å se på at resten av familiern gomler potetgull. Ungene i huset er lheldigvis lite interessert i smågodter, de spiser også moderat med sjokolade.

Den store utfordringen er når de andre spiser pizza. Jeg blir rett og slett bare gretten av å få 2 små stykker av en pizza- selv om jeg har salat ved siden av. I går lagde jeg meg en helt egen pizza, med veldig grov deig u/fett, bare ja-grønnsaker, tomatpure og krydder og kun 20gr lett ost. Da klarte jeg å få til en pizza på str med en middagstallerken for ca 400kcal. Både hode og mage ble fornøyd:-)

Jeg veier og veier på denne maten. Lurer litt på når jeg skal slutte med det. Det kan jo ikke være nødvendig å veie 1 ss cottage cheese, jeg har jo spist så mange slike skjeer at jeg vet. I går tok jeg meg i å veie 3ts pulver til option sjokoladedrikk...

Jeg er desverre enda veldig avhengig av mat-vekta, får nesten ikke til å spise uten den. Det går jo greit når jeg er bortreist, da har jeg på ett vis ikke noe valg. Men hjemme veies altså enda hver prikk jeg spiser(untatt ja-gr.saker). Jeg må jobbe litt med saken!

 

Jeg skal på kurs 3 dager og blir borte tom onsdag. Får neppe trimma noe disse dagene for vi holder på til ca 8 på kvelden, og så er det middag...

Jeg får konsentrere meg om å spise noenlunde greit. Jeg pakker treningstøy- i tilfelle...

 

Stå på alle flotte kvinnfolk der ute!

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

åh jess, jeg kjenner meg sååå igjen i deg! men den store forskjellen er jo at du lissom skal lære å leve 'normalt' og jeg stadig må ha stålkontroll....og derfor MÅ jeg veie alt. ( bare se dagens frokost: 53g speltbrød, 28g egg, 16g sild, 14g lett-leverpostei, 6g lett-brunost!!) dro på besøk til lunsj ett sted og kaffe ett annet sted og hadde med all mat hjemmefra, ferdig veiet og skrevet ned i boken før jeg dro :P

 

men kanskje det er noe i det du skriver om om du kanskje skal prøve å slippe litt opp for ikke å veie hele tiden. du kan jo kjenne på hvordan du føler det de neste 3 dagene hvor du ikke har anledning. du skal se, du beholder kontrollen likevel - tror du ikke?

 

ha noen gode dager, jess...ses når du er tilbake

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Himmel for en treningsinnsats, jess! Blir helt svett, jeg - ha ha, kanskje det blir noen reduserte kcal på meg av den trimminga di også :P. Du får jo mye av trimminga di når du går på treningssenter. Hadde ikke jeg hatt den daglige syklinga skulle jeg slitt med å få nok poeng. Jeg er imponert!

 

Du, jeg veier også veldig mye av det jeg spiser, selv småtterier som jeg har veid mange ganger før. Jeg stoler rett og slett ikke på øyemålet mitt enda. Men på sjokoladedrikken min tar jeg tre passelige teskjeer, altså :D. Om det blir 11 g eller 14 g spiller det jo veldig liten rolle. Jeg tenker at jeg bare må finne meg i at slik er det framover. Det er så viktig for meg at det går bra, så da får jeg heller leve med det. Når jeg spiser ute eller hos andre må jeg jo bare prøve å ta det på øyemål, og i løpet av en uke blir det jo noen måltider som er slike, så det fungerer jo på et vis. Jeg tenker at en eller annen gang på HV skal jeg begynne med en eller to dager i uka uten måling og veiing, men jeg tror det får vente til jeg nærmer meg det endelige kalorinivået mitt.

 

Jeg gjør litt av det samme med pizza som du gjorde sist, men jeg unner meg litt flere kalorier og kniper heller litt resten av dagen...:). Helt enig at to små fillestykker er bare tirring av bådet magen og hodet og ikke verdt det! Jeg skal ha pizza i dag. Mmmmm...brødbakemaskina står og håndterer deigen i selvsamme stund.

 

Ha fine dager på kurs. Lurt å pakke treningstøy. Med joggesko er det i alle fall muligheter å stikke unna en liten halvtime om så er. Ha en fortsatt riktig god søndag! - skrulle :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kire og Skrulle- det føles faktisk godt å lese at jeg ikke er den eneste som veier, selv om min sykdom er langt fremskreden.

Jeg har ikke med meg vekt når jeg spiser hos andre, har da en tendens til å spise i minste laget- tror jeg.

Jeg må fremdeles ha stålkontroll, jeg skal enda ned. Det vil nok ta litt tid før jeg kommer så langt at jeg kan slippe dette litt. Først må jeg bli ferdig med NED, deretter må jeg trappe opp gradvis, SÅ kan jeg begynne å jobbe med å slutte å veie.

Jeg har også ofte med meg mat, stiller med matpakke selv om jeg kanskje vet at vi får lunsj. Har iallefall en reservesløsning i veska hvis vi får bare "jalla-mat"

Nå skal jeg bo på hotell og lurer faktisk på om jeg skal si til kjøkkenet at jeg ikke kan spise noe særlig fett??? De tror jo sikkert det betyr at jeg er allergisk eller syk...Jeg kjenner ikke de andre der, så ingen vil vel stusse hvis jeg får noe spesielt. Jeg spiser forsåvidt det meste, men frityr-mat takler jeg bare ikke. Jeg tror jeg skal se de an. Alle måltider blir på hotellet der kurset skal være.

 

Skrulle, jeg tror nok du overgår JESS mht trim. Dine sykkelturer står det respekt av!!!

 

I går sa mannen min noe komisk. Han mente jeg var som en middels baby, jeg spiser ca hver 3-4 time, og må sove med jevne mellomrom. Og så har jeg "økedager", dager der kroppen VRÆLER etter mat. Kanskje jeg fremdeles er i vekst? Håper i såfall at det er oppover, selv om 172 er nok som det er. Heldigvis for mannen min så sover jeg hele natta og holder meg tørr:D

 

Jeg har titta litt mer på kurs-programmet, det er veldig intenst og tettpakket, ingen slakk før etter middag kl. 20.30 Så det er vel en viss fare for at trimmen disse dagene blir å heve et glass rødvin etter middag:D

Jeg gleder meg, dette er 1 av i alt 3 samlinger.

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må bare si det: SOLA ER TILBAKE!!!Jeg har ikke sett den siden midten av november.

Jeg så den i dag, den skinte som en magisk kule og minner meg på om at jeg har overlevd mørketiden i år også:P

Mørketiden har riktignok vært lettere enn på veldig mange år, på alle måter.

 

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må jo kjennes fantastisk ut når sola er tilbake! Litt rart å tenke på at dere ikke har sol deler av vintereren.

 

Håper at du koser deg på kurs - ser jo at dagene blir tettpakka og det ikke blir så mye tid til trim. Men skal ikke kimse av begersvinging heller. De fleste av oss jenter har jo ikke så mye styrke i armene, så her er det nok noe å hente. Bare pass på å ha fulle nok glass slik at det blir litt motstand :D.

 

Joda, jeg trimmer jo relativt mye jeg, men må jo ta i betraktning at mye av trimmen er fordi jeg ikke gidder å vente på buss. Derimot, hvis jeg måtte slepe meg på treningssenter for å skaffe disse poengene så hadde det nok blitt dårlig stell...:(.

 

HAHAHA - lo godt av dette med middles baby. Vi er nok der flere av oss! Det er godt du sover og holder deg tørr om natta, jess.

 

Ha en riktig god uke og kom snart hjem igjen til oss! Er slettes ikke det samme uten.

 

- skrulle :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share


×
×
  • Opprett ny...